sal!!! am 40 de ani sunt din galati si....nu mai tin minte de cind u am mai platit factura vodafoone. De curand am primit somatii de la 1 firma de recuperare care ma bat la cap, Mentionez ca stau la tara am 4 copii si eu si sotia nu muncim...traim doar din banii de alocatie a copiilor si din ce ma mai descurc eu....nu am masina ....am doar rate la banci... CUM SA PROCEDEZ? CARE ESTE PROCEDURA VODAFOONE? CE SA FAC??? PLS AJUTATYIMA!!!! MULTUMESC!!!
Asa cum am scris si pe alt topic, mai intai verificati daca nu cumva s-a prescris dreptul firmei de a cere executarea silita a respectivei creante (prescriptia intervine la 3 ani/art.405 C.pr.civ.). Cereti firmei sa va comunice detaliile (facturi, instiintari) care dovedesc debitul dvs. Dupa ce faceti aceste lucruri reveniti cu detalii despre data ultimei facturari si a ultimei instiintari de plata.
Prescriptie.
Imparatul
Am o firma. Prin intermediul acesteia, in baza unui contract de vanzare cumparare, am achizitionat un utilaj de fabricat incaltaminte pe banda. Acesta a fost ... (vezi toată discuția)