Buna ziua,
In dimineata zilei de 15 august 2010 orele 2. 14 minute , in locuinta mea a intrat un individ.A incercat sa ma violeze. Insa am scapat cu ajutorul unui vecin. Individul a fost prins dupa ce a iesit de pe terasa casei mele la o distanta de 10 m de aceasta . A fost retinut doar 5 ore in arest ("eliberat in lipsa de probe"). deoarece la ora 8 cand am mers si am dat declaratia la postul de politie, acestuia i s-a dat drumul chiar sub ochii mei. Am cerut ca in cerere sa fie cercetat pentru violare de domiciliu si tentativa de viol. Am cerut sa vina sa i a amprente politisti. Au venit abia dupa 2 zile. S au gasit amprente straine de membri casei, si o pereche de ochelari apartinand raufactorului. Acesti ochelari nu apar in declaratie deoarece nu stiam de ei la momentul acela. A fost inregistrata o sesizare la parchetul N.. sub dosar numarul 962/ 18 aug 2010. Suntem in septembrie si nu am primit nici o veste.Imi este refuzat accesul la dosar. Ce pot face? Cum pot grabi solutionarea ?Exista posibilitatea de casare, musamalizare a dosarului? Va multumesc!
Daca sotul meu pretinde cota parte din investitie ar veni 50% .aceasta poate fi si in obiecte gen frigider. masina spalat etc nu neaparat bani deoarece in caz de bani ar fii o problema nu asa avea de unde sa i dau o suma mare toata odata.
Inainte de casatorie a luat un imprumut bancar ( pe numele lui) pt realizarea nuntii iar ulterior l a reinoit cu o alta suma pt a ne putea realiza incalzirea centrala.
La plata lui am contibuit contribuit amandoi .El a platit un an singur doarece in acel an am fost studenta si nu realizam venituri.
Imprumutul e datorie comuna sau nu?
As putea sa platesc eu rata lunara pana la terminarerea creditelor (500) inca 5 ani si sa se considere cota parte din investitia comuna in casa ?
Multumesc!
Sunt casatorita de 2,5 ani. relatia a inceput sa scartaie acum 1.5 ani . am remediat neintelegerile atunci dar acum nu mai vreau si nici nu pot. motivele de neintelegere au fost si sunt urmatoarele: s-au ascuns ( omis sa se spuna),mintit anumite lucruri, increderea reciproca in scadere, relatii intime sporadice .
Am ajuns la intelegerea sa ne despartim (sa aduca actele si semnez). Exista insa o problema: casa in care locuim am primit o mostenire de familie ,a fost intabulata pe numele meu de fata inainte de a ne casatori. Am primit o in rosu si toti bani ramasi de la nunta si economiile pe care le am avut le am investit in ea pentru a putea locui in ea.Am discutat acest subiect cu el si a zis ca nu are pretentii pe cladire , insa nu stiu la ce sa ma astept, este foarte influentat de mama sa. Casa se considera bun comun ? Exista vreo sansa sa pierd casa mostenire de la parinti? Va rog sa ma lamuriti. Multumesc!