avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 812 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cand anume se caseaza un dosar pe rol?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cand anume se caseaza un dosar pe rol?

Buna ziua,
In dimineata zilei de 15 august 2010 orele 2. 14 minute , in locuinta mea a intrat un individ.A incercat sa ma violeze. Insa am scapat cu ajutorul unui vecin. Individul a fost prins dupa ce a iesit de pe terasa casei mele la o distanta de 10 m de aceasta . A fost retinut doar 5 ore in arest ("eliberat in lipsa de probe"). deoarece la ora 8 cand am mers si am dat declaratia la postul de politie, acestuia i s-a dat drumul chiar sub ochii mei. Am cerut ca in cerere sa fie cercetat pentru violare de domiciliu si tentativa de viol. Am cerut sa vina sa i a amprente politisti. Au venit abia dupa 2 zile. S au gasit amprente straine de membri casei, si o pereche de ochelari apartinand raufactorului. Acesti ochelari nu apar in declaratie deoarece nu stiam de ei la momentul acela. A fost inregistrata o sesizare la parchetul N.. sub dosar numarul 962/ 18 aug 2010. Suntem in septembrie si nu am primit nici o veste.Imi este refuzat accesul la dosar. Ce pot face? Cum pot grabi solutionarea ?Exista posibilitatea de casare, musamalizare a dosarului? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Oana Mitran-costache , Avocat 12:03, 2 Octombrie 2010
Puteti trimite o cerere prin care sa solicitati sa vi se comunice stadiul plangerii depuse de dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Presupus viol laur1979 laur1979 un caz de posibil viol dar probe biologice si martori nu sant nici confirmare de la medicul ginecolog ca ar fii fost ceva urme ffoarte mici nimic ... (vezi toată discuția)
Am primit o bataie serioase, acuma ce sa fac? xuser xuser Am primit in urma cu 2 saptamani o bataie serioasa. Au venit 5-7 tineri fara nici un motiv si m-au luat la pumni si la picioare. Mentionez ca nu ii cunosc pe ... (vezi toată discuția)
Dosar penal? messagero messagero In urma cu cateva luni cand eram in Spania, am facut o prostie...O \"prietena\" vroia sa jefuiasca niste fete care stateau pe o banca in parc,si mi-a zis sa ... (vezi toată discuția)