Buna ziua,
In dimineata zilei de 15 august 2010 orele 2. 14 minute , in locuinta mea a intrat un individ.A incercat sa ma violeze. Insa am scapat cu ajutorul unui vecin. Individul a fost prins dupa ce a iesit de pe terasa casei mele la o distanta de 10 m de aceasta . A fost retinut doar 5 ore in arest ("eliberat in lipsa de probe"). deoarece la ora 8 cand am mers si am dat declaratia la postul de politie, acestuia i s-a dat drumul chiar sub ochii mei. Am cerut ca in cerere sa fie cercetat pentru violare de domiciliu si tentativa de viol. Am cerut sa vina sa i a amprente politisti. Au venit abia dupa 2 zile. S au gasit amprente straine de membri casei, si o pereche de ochelari apartinand raufactorului. Acesti ochelari nu apar in declaratie deoarece nu stiam de ei la momentul acela. A fost inregistrata o sesizare la parchetul N.. sub dosar numarul 962/ 18 aug 2010. Suntem in septembrie si nu am primit nici o veste.Imi este refuzat accesul la dosar. Ce pot face? Cum pot grabi solutionarea ?Exista posibilitatea de casare, musamalizare a dosarului? Va multumesc!
Presupus viol
laur1979
un caz de posibil viol
dar probe biologice si martori nu sant
nici confirmare de la medicul ginecolog ca ar fii fost ceva
urme ffoarte mici nimic ... (vezi toată discuția)
Dosar penal?
messagero
In urma cu cateva luni cand eram in Spania, am facut o prostie...O \"prietena\" vroia sa jefuiasca niste fete care stateau pe o banca in parc,si mi-a zis sa ... (vezi toată discuția)