avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1066 soluții astăzi
Forum Activitate miki_miki

Activitate miki_miki

Răspuns la discuția carte de munca
Nu are el nici o vina , eram singura angajata si contabilul a uitat ca sunt incadrata cu functie , si ca treb sa imi majoreze salariul :( de la 1 ian 2009. Sper sa pot rezolva cand vin fara probleme .Multumesc de raspuns
:)
Am lucrat la o firma din 1 dec 2008 pana pe 3 mai 2010 , fiind incadrata cu un salariu de 680 lei , de la 1 ian 2009 sal min s-a facut 720 iar mie nu mi-au facut act aditional de majorare a salariului . In mai cand am dus decizia de incetare a contr de munca , inspectorul mi-a spus ca treb a depun rectificative pe perioada ian 2009 - prezent dar eu a treb sa plec din tara si ma intorc abia in decembrie.O sa intampin prob daca ma duc sa rezolv atunci cu rectificativele si sa imi recuperez cartea de munca? Am uitat sa spun ca firma unde am fost angajata este a prietenului meu si el este plecat cu mine . astept un raspuns multumesc
pot avea pensie daca am muncit decat 3 ani cu carte de munca , si acum am trecut de vartsa de pensionare ?:(
Ca firma srl pot sa redirectionez cei 2% din impozit catre o biserica? daca da ce trebuie sa fac ? :">
vreau sa ma inscriu ca persoana fizica autorizata in germania si nu stiu daca atunci cand pplec din tara mai treb sa am asigurare medicala . ma pozte ajuta cineva cu un raspuns?? multumesc anticipat :) Ramona