avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 804 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... carte de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

carte de munca

Am lucrat la o firma din 1 dec 2008 pana pe 3 mai 2010 , fiind incadrata cu un salariu de 680 lei , de la 1 ian 2009 sal min s-a facut 720 iar mie nu mi-au facut act aditional de majorare a salariului . In mai cand am dus decizia de incetare a contr de munca , inspectorul mi-a spus ca treb a depun rectificative pe perioada ian 2009 - prezent dar eu a treb sa plec din tara si ma intorc abia in decembrie.O sa intampin prob daca ma duc sa rezolv atunci cu rectificativele si sa imi recuperez cartea de munca? Am uitat sa spun ca firma unde am fost angajata este a prietenului meu si el este plecat cu mine . astept un raspuns multumesc
Cel mai recent răspuns: miki_miki , utilizator 16:33, 30 Septembrie 2010
Poti rezolva si atunci, dar cu cat mai repede, cu atat mai bine. O sa ai probleme daca vine vre-un control. Ciudat ca e firma prietenului tau si drept la tine nu a avut grija?
Nu are el nici o vina , eram singura angajata si contabilul a uitat ca sunt incadrata cu functie , si ca treb sa imi majoreze salariul :( de la 1 ian 2009. Sper sa pot rezolva cand vin fara probleme .Multumesc de raspuns
:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariul minim si mediu si contributiile angajatorului in anii anteriori calin elena calin elena Va rog, as avea nevoie de urmatoarele date pt anii 2004, 2005, 2006, 2007 , 2008 si 2009 : salariul minim pe economie , salariul mediu pe economie si ... (vezi toată discuția)
Salariu minim director societate comerciala augustin2000 augustin2000 Buna seara! M-am confrunta de curand cu urmatoarea problema: trebuind sa ridic de la ITM Bucuresti un carnet de munca al unui angajat la o societate comerciala ... (vezi toată discuția)
Ajutor, la rectificarea salariilor my_me my_me buna ziua, sunt la inceput de drum in contabilitate, si am o mica mare problema:-/. firma la care lucrez are 2 masini la taxi iar soferii, au avut salarii de ... (vezi toată discuția)