avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 804 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... imi mai treb asigurare de sanatate daca imi infiintez ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

imi mai treb asigurare de sanatate daca imi infiintez un gewerbe ?

vreau sa ma inscriu ca persoana fizica autorizata in germania si nu stiu daca atunci cand pplec din tara mai treb sa am asigurare medicala . ma pozte ajuta cineva cu un raspuns?? multumesc anticipat :) Ramona
Cel mai recent răspuns: Monica Miron , Consultant fiscal 13:25, 14 Ianuarie 2010
trebuie asigurare medicala obligatoriu!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea 95/2006 actualizata 2014 chirie rezident germania claudina78 claudina78 Buna ziua, am rumanintea sa ma ajutati cu o clarificare referitor la legea legea 95/2006 actualizata 2014 cu privire la venituri incasa din chirii. In ... (vezi toată discuția)
Cumparare si inregistrare masina din gemania mariantrifan mariantrifan Am si eu ceva nelamuriri cu privire la cumpararea si inscrierea unei masini SH din Germania. Am gasit sa cumpar o masina, o iau de la un dealer autorizat cu ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare masina in strainatate elenaliliana2012 elenaliliana2012 Buna ziua, va rog sa ma ajutati si pe mine cu demersurile legale pentru urmatoarea situatie, am un autoturism luat in leasing al carui utilizator era firma ... (vezi toată discuția)