avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1022 soluții astăzi
Forum Activitate dara22

Activitate dara22

Răspuns la discuția creante impozit regularizat
danike a scris:

mergeti la administratia financiara, la serviciul colectare executare silita si luati legatura cu inspectorul care administreaza dosarul tatalui dvs.

bafta!
mai am o intrebare. luni vreau sa il trimit sa plateasca o parte din suma. daca merge la serviciul colectare executare silita de la administratia financiara fara sa stie daca e demarata procedura, fara nicio informatie in acest sens, ma gandesc ca poate afla de acolo toate informatiile necesare. si inca ceva. daca era demarata procedura, nu ne spunea functionara ce ne-a dat informatiile acestea? va multumesc!

intrebarea mea este cum as putea afla daca executarea silita a fost demarata. unde ar trebui sa merg? i s-ar fi precizat asta tatalui meu la finante daca ar fi fost inceputa procedura? mentionez ca a fost la finante si i s-a spus suma pe care o are de plata si daca are bani sa achite macar o parte din ea. doar atat. unde pot verifica daca a fost sau nu demarata actiunea de executare silita? pot gasi ceva pe siteul de la minister?
Răspuns la discuția amenda penala - dosar penal
si cum pot afla daca a inceput procedura de executare silita? imi spunea de la finante daca era inceputa? tatal meu are buletinul pe o fosta proprietate de-a noastra ce a fost vanduta intre timp, deci practic nu putem afla daca a fost trimisa vreo notificare in scris.
si cum pot afla daca a inceput procedura de executare silita? imi spunea de la finante daca era inceputa? tatal meu are buletinul pe o fosta proprietate de-a noastra ce a fost vanduta intre timp, deci practic nu putem afla daca a fost trimisa vreo notificare in scris.
tatal meu s-a interesat la finante si are de plata in jur de 500 roni cheltuieli de judecata de la un proces incheiat si problema a aflat ca are de achitat si in jur de 900 roni (incluse si penalizarile aici) impozit regularizat pe veniturile din 2005 (ca persoana fizica). sa ne asteptam cu executorul la usa? femeia de la ghiseu i-a spus sa lase macar 2 mil. ce sa inteleg? ca daca dam cate putin si la intervale constante de timp, nu se mai initiaza nicio procedura? va multumesc frumos
bun, a fost tatal meu si s-a interesat, are de plata in jur de 500 roni cheltuieli de judecata. problema acum e ca a aflat ca are de achitat si in jur de 900 roni (incluse si penalizarile aici) impozit regularizat pe veniturile din 2005 (ca persoana fizica). sa ne asteptam cu executorul la usa? femeia de la ghiseu i-a spus sa lase macar 2 mil. ce sa inteleg? ca daca dam cate putin si la intervale constante de timp, nu se mai initiaza nicio procedura? va multumesc frumos
GabrielaA a scris:

Of, of... am crezut ca vreti sa vedeti dosarul penal care normal, se afla la judecatoria de unde a fost procesul.
Daca e vorba de datul in debit este la administratia financiara de care apartine, bineinteles. Dar, poate si sa nu fie dat in debit.
e posibil ca in 3 ani de zile sa nu fi fost dat in debit? sentinta s-a dat in 2006, au avut loc doar 2 infatisari. la cat s-ar putea ridica cheltuielile de judecata?va multumesc frumos pentru raspunsuri
deci daca ma duc in sibiu unde are domiciliul tatal meu, el nu apare datornic la stat? si apare datornic doar la administratia financiara din medias, unde s-a judecat procesul? mi se pare ilogic
Răspuns la discuția cheltuieli de judecata proces
deci ar trebui sa apara la impozit, nu?
pot gasi ceva online? si daca procesul a fost in medias, pot gasi arhiva asta si la judecatoria din sibiu unde e domiciliul persoanei in discutie?