avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 939 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... cheltuieli de judecata proces
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

cheltuieli de judecata proces

Am si eu nevoie de o lamurire, daca ma poate ajuta cineva. Un prieten a fost prins baut la volan, datorita antecedentelor i s-a luat permisul (anulat, presupun),a avut loc procesul, l-a pierdut si acum are de plata o anumita suma. Intrebarea mea este cum se procedeaza cu plata acelei sume? Au trecut deja 3 ani de zile de atunci, el nu mai locuieste la adresa la care locuia atunci pentru a primi eventualele notificari prin posta. Stie ca ar avea de plata in jur de 1000 ron (nu e oare prea putin?) si sustine ca el nu plateste pentru ca nu au ce sa ii faca, decat ca va fi nevoit sa achite suma respectiva cand va putea si dori sa dea iar pentru permis. Multumesc
Ultima modificare: Joi, 14 Ianuarie 2010
dara22, utilizator
Cel mai recent răspuns: dara22 , utilizator 19:41, 14 Ianuarie 2010
cheltuielile la care a fost obligat prin proces,trebuiesc achitate pentru ca la reabilitare trebuie sa se faca dovada platii acestora.
da, asta stiu, dar daca spre exemplu persoana aceea nu mai da pentru permis, ce se intampla cu sumele datorate?
Se dau in debit la administratia financiara.
deci ar trebui sa apara la impozit, nu?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alcool in sange ContSters237403 ContSters237403 Buna ziua la toata lumea. Am fost prins 14.01.12 baut la volan cu 0,98 in aer expirat, fara accident sau victime. Mi s-a recoltat sange, proces verbal, ... (vezi toată discuția)
Plata executor si contestatie lista intretinere gabigdo gabigdo Buna ziua Avem in proprietate un apartament dar nu locuim in el.Am comunicat la asocitatie acest lucru si s-a hotarat ca ne va trimite pe email lista de la ... (vezi toată discuția)
Amenda penala - dosar penal dara22 dara22 am o intrebare. in urma unui proces a unei persoane ce a fost prinsa conducand bauta la volan (deci a fost dosar penal) sentinta poate fi ori amenda penala ori ... (vezi toată discuția)