Ideea e ca in 2006 la modificarea de capital nu mi-au refacut si statutul, doar actul aditional si incheierea judecatoreasca.
Acum mi-au refacut statutul cu noile modificari,dar pe baza statutului vechi- l-au folosit pe cel vechi ca model - fara sa ia in calcul si actul aditional (probabil au presupus ca modificarea e deja inregistrata in statut).
Registrul Comertului nu trebuia sa se sesizeze in cazul acesta?
Sa va prezint un pic situatia in care ma aflu.
Am un SRL.
In 2006 am marit capitalul social, si am facut un act aditional la statut cu noul capital.
Luna aceasta am apelat la un cabinet de infiintari societati pentru a modifica statutul pentru ca am facut recodificarea, am mai adaugat un administrator si am modificat obiectul principal de activitate.
Cand mi-a refacut statutul, nu mi-a trecut noul capital social. E in regula asa?
Ma gandesc ca ar fi trebuit sa apara noul capital social daca tot s-a refacut statutul. Eu inca am actul aditional, dar mai e valabil daca s-a schimbat statutul?
multumesc pentru raspuns. Pe site citisem si eu dar pentru ca nu am inteles mare lucru, m-am decis sa intreb aici poate imi spune cineva pe romaneste. Firma e in Iasi. Daca stie cineva costurile pentru Iasi...