avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 646 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Prestare servicii la sediul tertilor SRL
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Prestare servicii la sediul tertilor SRL

Buna ziua,

Ca sa prestezi servicii la sediul terților trebuie sa înregistrezi acest lucru la Registrul Comertului? Daca da, ce acte sunt necesare si cat costa?

Mentionez ca e vorba despre un SRL la care sunt administrator.

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 17:08, 30 Iunie 2011
Cerere de inregistrare si declaratie model 2 sau 3 dupa caz, in situatia in care aveti codul care doriti sa-l autorizati in actul constitutiv. Daca nu-l aveti, suplimentar trebuie sa intocmiti o decizie/hotarare a asociatului/asociatilor insotite de contorul aferent in vederea publicarii in Monitorul Oficial si de actul constitutiv actualizat. In prima varianta costurile de inregistrare ar fi in jur de 100 ron, in cea de-a doua vreo 250 la care adaugati pretul intocmirii actelor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod c.a.e.n ContSters236592 ContSters236592 Voi reactualiza actul constitutiv unde am cateva sute de coduri c.a.e.n daca il reactualizez vreau sa mai adaug 3 coduri se poate. (mentionez ca eu asociatul ... (vezi toată discuția)
Cod 6619 sau 7022 rbtm rbtm Sunt o persoana fizica cu intentia de a deveni consultant financiar pentru o banca. Stiu ca pot fi platita ca PF, PFA sau SRL. Intrebarea este urmatoarea ... ... (vezi toată discuția)
Domeniu de activitate raulTM raulTM Buna seara Detin un srl comert cu ridicata si doresc sa deschid un magazin cu legume fructe cu amanuntul pe aceeasi firma.Care sunt procedurile de ... (vezi toată discuția)