avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 497 soluții astăzi
Forum Activitate harloatha

Activitate harloatha

in fata judecatorului iti cauti dreptatea din cate stiu .......

dar se vede ca, cu ajutorul avocatilor dreptatea poate fi de partea nedreptatii.

rezulta cel mai pregatit avocat castiga si in nici un caz cel indreptatit pe drept.

atunci ce se poate face?? ? totusi peroana (casiera) traieste undeva. are parinti, rude etc. Ea nu poate sa traiasca fara sa lucreze.Are nevoie de bani.

Cine o poate gasi si sa o puna sa semneze ca nu lucreaza ca nu are venituri etc?
dar una peste alta. Raspundeti-mi simplu poate sa se apere singur in instanta? fara ca ar fi bine sa ..etc
(daca nimeresti 20 de avocati care au terinat la spiru haret ( la distanta) e clar cat de buni sunt)
( daca e nemultumit de toti avocatii pe care i-a avut si omul crede ca e mai capabil sa se apere singur)
Dati o lege in care se specifica raspunsul dumneavoastra.
Termica e de toata mana. Ei atat stiu sa de-a in judecata si sa ii faca pe altii vinovati.

Ei de ce nu investesc in propria firma. ( ex : e- on nu platesti iti inchide ) Ei au doar drepturi din cate se vede. Lasa sa se zbata de nu mai pot altii pentru ei si nu cei vinovati ci cei nevinovati.

Lasa presedintii de asociatii sa se bata cu rau platnicii de parca e firma lor. E un abuz Domnilor ce fac ei. Eu daca o luna nu vreau sa platesc caldura ei ma obliga sa o platesc. Cum se cheama asta???? ( Abuz, influenta!!!)

Din cate vad eu ei nu isi asuma nici un risc.!!!

Tre sa existe o lege prin care asociatia sa fie scutita de furtul produs de acea persoana.

Sa le fie rusine.
nu mi se pare deloc corect Dl "armenteros". Daca ea a reusit sa-i pacaleasca pe toti ce vina avem noi.

In judecata s-a dat verdictul si s-a spus clar ca vinovata este casiera ( a scris aiurea chitante cu date diferite etc) si nu reprezentatnii asociatiei.
Termica ce a facut in timpul acesta?? Nu a anuntat pe nimeni ca sunt restante mari le ei. Ei iau banii dau penalizari si atat??
Statul nu intervine?? NU e vina nimanui pentru ca un hot a fost mai destept ca toti.
Definitia spune totul.

FURÁ, -. A-și însuși pe ascuns sau cu forța un lucru care aparține altcuiva; a lua ceva fără nici un drept de la cineva, păgubindu-l; a hoți, a jefui, a prăda.

Statul bine ca poate sa taie penalitatile multor firme mari care nu-si platesc datoriile dar aici nu intervne.

Am o problema cu care ma confrunt. Asociatia de locatari a fost acum doi ani de zile furata de casiera.
S-a dat in judecata si s-a castigat, respectivei i s-a dat inchisoare cu suspendare si obligatia de a plati dar s-a constatat ca e plecata in strainatate si ca nu are nici un bun.(deci datoria tot exista)
Termica da acum asociatia in judecata pentru recuperarea banilor furati in acea perioada.

Ce sa fac? Asociatia si-a indeplinit atributile si nu mi se pare normal ca locatarii care si-au platit la timp intretinerea sa fie obligati sa plateasca ce a furat altcineva plus penalizarile.

Ce e de facut?