avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 954 soluții astăzi
Forum Activitate alexkidoo

Activitate alexkidoo

Buna ziua,

As avea si eu cateva intrebari. Impreuna cu un grup, organizam seri de film documentar pe diverse teme artistice ( NU sunt filme artistice, ci strict documentare despre arta ).

Intrebarea mea este: daca este vre-un risc sa fim amendati sau sanctionati deoarece proiectam filme fara licenta. ( Unele sunt sub licenta creative commons iar unele nu. ). Nu cerem nici un fel de taxa de intrare si nici un comision.

Astept un raspuns.

Va multumesc,
Higyedi Alexandru.
Aseara, in jurul orei 20:00, am plecat spre casa. Am mers de la Iulius Mall pana in centru ( pentru cunoscatori ) pe jos. Nu am gasit nici un chiosc sau magazin deschis pentru a-mi cumpara un bilet. Acest lucru este scris si pe procesul verbal.

Intrebarea mea este : Pot face ceva in sensul acesta? Adica nu mi se pare normal sa merg jumatate de oras, sa nu gasesc de unde sa cumpar un bilet si sa iau amenda, iar controlorul sa imi spuna ca trebuia sa merg pana nu-stiu-unde sa imi cumpar.
Am semnat procesul verbal si il am. As dori un sfat daca as rezolva ceva cu o eventuala contestatie la tribunal.

Va multumesc.