Aseara, in jurul orei 20:00, am plecat spre casa. Am mers de la Iulius Mall pana in centru ( pentru cunoscatori ) pe jos. Nu am gasit nici un chiosc sau magazin deschis pentru a-mi cumpara un bilet. Acest lucru este scris si pe procesul verbal.
Intrebarea mea este : Pot face ceva in sensul acesta? Adica nu mi se pare normal sa merg jumatate de oras, sa nu gasesc de unde sa cumpar un bilet si sa iau amenda, iar controlorul sa imi spuna ca trebuia sa merg pana nu-stiu-unde sa imi cumpar.
Am semnat procesul verbal si il am. As dori un sfat daca as rezolva ceva cu o eventuala contestatie la tribunal.
Din nefericire,nu cred in aceasta posibilitate.Faceti totusi contestatiein instanta,dar mai faceti una si la conducerea societatii de transport,poate au intelegerea sa o rezolve pe cale administrativa.
Incercati...
Eu am primit o amenda fiindca nu aveam bilet si nu am semnat procesul verbal,asta fiind pe 06.01.2010 si azi pe 02.02.2010 am gasit in cutia postala procesul.Intrebarea mea este daca aceasta amenda ma impiedica sa trec o masina pe numele meu?
Amendat ratt
LovaszRoxana
Buna ziua... astazi am avut nefericita zi in care controlorul m-a coborat din autobuz pentru ca nu ajunsesem sa validez biletul. Unul din politistii comunitari ... (vezi toată discuția)