avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi
Forum Activitate vasile demian

Activitate vasile demian

Răspuns la discuția Neplata rate
bine, dar am beneficiat de doua esalonari. Acum nu stiu daca mai sunt de acord.
Problema mea este ca nu o sa reusesc sa depun acum, dar in viitor as putea sa achit doar cate 150 euro. As fi dispus sa ajung la o intelegere? Credeti ca s-ar reusi?
De exemplu, am mobila de bucatarie, dormitorul, TV, ... dar nu am facturi pe ele cu numele meu. Sunt facute de mine la negru. Adica am cumparat materialul fara facturi si le-am facut eu. Si acelea se vor executa silit? Daca se ajunge ca o firma de recuperare sa intre in posesia acestui dosar? Dupa cat timp se ajunge la o executare silita?
Discuție Neplata rate
Nu am platit de trei luni si nu stiu ce sa fac. Nu am de unde sa fac rost de bani mai mult de 200 de euro. Restanta pe care o am de platit este de 600 de euro. Creditul pe care l-am facut este de nevoi personale fara garantii. Am dus factura de utilitati cum ca locuiesc la aceasta adresa. Nu am pe numele meu nimic, in afara de cateva lucruri marunte. Parinti mei au murit si nu s-a trecut pe numele meu nimic. Casa si pamanturile sunt in alt judet si sunt situate intrun sat de deal. Ce se va intampla daca nu reusesc sa depun decat 200 de euro?

Va multumesc
As dori sa stiu daca primesc un ajutor, in bani, de la firma daca moare tatal meu