Nu am platit de trei luni si nu stiu ce sa fac. Nu am de unde sa fac rost de bani mai mult de 200 de euro. Restanta pe care o am de platit este de 600 de euro. Creditul pe care l-am facut este de nevoi personale fara garantii. Am dus factura de utilitati cum ca locuiesc la aceasta adresa. Nu am pe numele meu nimic, in afara de cateva lucruri marunte. Parinti mei au murit si nu s-a trecut pe numele meu nimic. Casa si pamanturile sunt in alt judet si sunt situate intrun sat de deal. Ce se va intampla daca nu reusesc sa depun decat 200 de euro?
Daca dvs nu aveti bunuri pe numele dvs decat acele lucruri marunte, acestea va vor fi executate si va va fi pusa o proprire pe venituri pana la indestularea credutului.
De exemplu, am mobila de bucatarie, dormitorul, TV, ... dar nu am facturi pe ele cu numele meu. Sunt facute de mine la negru. Adica am cumparat materialul fara facturi si le-am facut eu. Si acelea se vor executa silit? Daca se ajunge ca o firma de recuperare sa intre in posesia acestui dosar? Dupa cat timp se ajunge la o executare silita?
Problema mea este ca nu o sa reusesc sa depun acum, dar in viitor as putea sa achit doar cate 150 euro. As fi dispus sa ajung la o intelegere? Credeti ca s-ar reusi?
Hmm cred ca in cazul acesta se poate considera ca propietatea se prezuma datorita faptului ca sunteti posesorul acelui mobilier. termenul este de 90 de zile, depinde si de clauzele contractuale. DIn cate stiam unele banci accepta micsorarea ratei prin prelungirea duratei contractuale.
Executare
adina_cnc
buna ziua! am fost dat catre executare de banca unde am un credit, a venit executorul acasa, mi-a pus sechestru pe lucruri personale ( frigider, televizor, ... (vezi toată discuția)