avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1131 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare
Discuție deschisă în Executare silită

executare

buna ziua! am fost dat catre executare de banca unde am un credit, a venit executorul acasa, mi-a pus sechestru pe lucruri personale ( frigider, televizor, mobila de dormitor, etc). intre timp am facut un angajament de plata cu banca. aceasta a fost de acord cu o rata lunara si a cerut executorului dosarul meu.voiam sa intreb: 1. daca executorul s-a conformat cererii bancii si a dat dosarul asa cum s-a cerut acesta mai poate sa-mi puna lucrurile in vanzare?
2.ce se poate intampla daca dupa o perioada de timp nu mai pot achita acea rata catre banca?

In legatura cu un alt credit unde suma este mult mai mare (unde este gajat apartamentul pe care il detin voiam sa intreb daca am posibilitatea sa micsorez rata (de la 300 de euro la 150-200 de euro). fiind criza nu mai am posibilitatea sa platesc intreaga rata si as dori o micsorare. va multumesc si astept raspunsurile dumneavoastra.

Alte discuții în legătură

Executare silita bunuri mobile marilin marilin Am un credit de nevoi personale fara garantii de aproximativ 5000 lei la care nu am platit ratele de 5 luni, sunt bugetar si de cand mi s-a micsorat salariul ... (vezi toată discuția)
Neplata rate vasile demian vasile demian Nu am platit de trei luni si nu stiu ce sa fac. Nu am de unde sa fac rost de bani mai mult de 200 de euro. Restanta pe care o am de platit este de 600 de euro. ... (vezi toată discuția)
Banci si recuperatori danaurica danaurica Buna seara, personal am doua credite la o banca (unul ipotecar luat impreuna cu sotul) si la alta banca mai exista pe numele lui si eu ca si coplatitor un ... (vezi toată discuția)