avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 789 soluții astăzi
Forum Activitate alyas24

Activitate alyas24

Răspuns la discuția prejudiciat fara rca
multumesc pentru sfaturi, chiar aveam nevoie mai ales ca am ajuns in service cu masina , iar la constatarea dupa ce s-a desfacut masina s-au gasit si alte prejudicii, pe care asiguratorul nu le recunoaste
revin la problema meaȘ nu am avut asigurare, am fost lovita de o alta masina.mergem la asigurator facem formele pt dosarul de dauna, care se dischide dupa 2 luni(asta dupa ce fac plangere la CSA si politie).toate bune si frumoase.ma duc la service si supriza nimeni nu imi primeste masina la service din cauza asiguratorului. ce sa fac? ma pot intdrepta impotriva persoanei vinovate de accident ca sa imi recuperez paguba?
acu 2 zile aveam masina parcata pe marginea drumului, pe o strada nu foarte circulata, asigurarea rca imi este expirata.vinovata si-a recunoscut vina si am facut o constatare amiabila,politia nu a intervenit.cand am mers la asigurarea ei dosar nu a mers mai departe pe motiv ca rca al meu este expiratsi ca am nevoie de dovada de la politie.politia nu se baga in problema(am fost la ei)? ce fac