avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 795 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... prejudiciat fara rca, dosar respins de asiguratorul ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

prejudiciat fara rca, dosar respins de asiguratorul vinovatului

acu 2 zile aveam masina parcata pe marginea drumului, pe o strada nu foarte circulata, asigurarea rca imi este expirata.vinovata si-a recunoscut vina si am facut o constatare amiabila,politia nu a intervenit.cand am mers la asigurarea ei dosar nu a mers mai departe pe motiv ca rca al meu este expiratsi ca am nevoie de dovada de la politie.politia nu se baga in problema(am fost la ei)? ce fac
Cel mai recent răspuns: nucu$ , utilizator 02:16, 16 Ianuarie 2010
Refuzul nu are justificare legala.Solicitati in scris, un raspuns motivat pentru refuzul platii daunei, sub rezerva dreptului de a actiona in judecata asiguratorul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident usor drum privat dan_pal dan_pal Buna ziua Am o intrebare legata de un accident facut pe un drum privat. Am iesit din parcare si din cauza unei masini parcate aveam vizibilitate redusa, asa ... (vezi toată discuția)
Accident cioteai cioteai La tara la parintii mei pe strada vecinii de vis a vis isi lasa masinile in drum si eu vrand sa ies de pe rampa era si noroi si zapada am accelerat sa nu raman ... (vezi toată discuția)
Dosar dauna - culpa comuna kalash kalash Buna Ziua, In data de 12.01.2015 masina proprietate personala era parcata in fata portii imobilului in care domiciliez de asemenea proprietate ... (vezi toată discuția)