avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1097 soluții astăzi
Forum Activitate frr_luminita

Activitate frr_luminita

Va multumesc mult pentru raspuns.Am sa vorbesc cu contabilul si juristul institutiei poate reusesc sa-mi recuperez banutii toti
Buna ziua!
In noiembrie 2009 am castigat in instanta prin hotarare definitiva si executorie de drept,irevocabila prin decizie civila a Curtii de Apel reincadrarea pe post si drepturi salariale pana la incadrare.Am fost reincadrata in anul 2010 iar in anul 2011 am primit prima transa de bani in procent de 33%.In anul 2012 am primit 5%din restul sumei iar anul asta imi vor da 10%.Intrebarea mea este daca eu am castigat in anul 2009 nu era normal sa imi recupere banii in trei transe respectiv 33%primul an,33% anul urmator si 34% in al treilea an?In speranta ca ma ve-ti ajuta va multumesc anticipat.
In noiembrie 2009 am cistigat procesul cu institutia prin hotarare definitiva si irevocabila,am solicitat reintegrarea pe post si plata drepturilor salariale,am fost chemata la sediul institutiei unde mi-au comunicat ca banii mi se vor da esalonat in trei ani cf.oug.71/2009,iar de post mi-au comunicat verbal sa stau acasa pina se va aproba o alta organigrama de catre ordonatorul principal de credite desi exista postul meu dar este ocupat de altcineva.Va rog din suflet ajutati-ma cu un sfat ce sa fac?