Buna ziua!
In noiembrie 2009 am castigat in instanta prin hotarare definitiva si executorie de drept,irevocabila prin decizie civila a Curtii de Apel reincadrarea pe post si drepturi salariale pana la incadrare.Am fost reincadrata in anul 2010 iar in anul 2011 am primit prima transa de bani in procent de 33%.In anul 2012 am primit 5%din restul sumei iar anul asta imi vor da 10%.Intrebarea mea este daca eu am castigat in anul 2009 nu era normal sa imi recupere banii in trei transe respectiv 33%primul an,33% anul urmator si 34% in al treilea an?In speranta ca ma ve-ti ajuta va multumesc anticipat.
Plata sumelor prevazute prin hotarari judecatoresti avand ca obiect acordarea unor drepturi de natura salariala stabilite in favoarea personalului din sectorul bugetar, devenite executorii pana la data de 31 decembrie 2009, se va realiza dupa o procedura de executare care incepe astfel:
a) in anul 2010 se plateste 34% din valoarea titlului executoriu;
b) in anul 2011 se plateste 33% din valoarea titlului executoriu;
c) in anul 2012 se plateste 33% din valoarea titlului executoriu.
Acestea sunt dispozitiile aplicabile dvs .... nu cele modificate ulterior ...
Oug 18/2010
kormi
Buna ziua!
Prin OUG. 18/2010, privind executarea hotararilor judecatoresti avand ca obiect drepturi de natura salariala stabilite in favoarea personalului ... (vezi toată discuția)