avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 807 soluții astăzi
Forum Activitate gstaetu

Activitate gstaetu

Talharie la mine in curte ?!?

Alexandru Matache a scris:

Un minim gest de opunere din partea vărului respectiv, coroborat cu faptul că l-ați deposedat de haine echivalează cu comiterea infracțiunii de tâlhărie, care se pedepsește cu închisoarea de la 2 la 7 ani în formă simplă sau de la 3 la 10 ani în formă agravată.

Avocat Matache Alexandru
Baroul Cluj

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Talharie la mine in curte ?!?
Răspuns la discuția Ajutor intr-o altfel de situatie
Da, aceasta ar fi fost pt mine solutia cea mai buna, sa merg personal la arhiva, dar nu am facut=o tocmai pt ca mi-a promis (si mintit timp de 2 luni) acest avocat ca o face, si tocmai de aceea nu am mers personal. De acum nu mai am pt ce merge pt ca am achitat deja amenda la financiar. Iar avocatul ramane o individa lipsita de caracter , lipsita de propriul cuvant...asta ca sa ma exprim civilizat. Va multumesc pt amabilitatea de a raspunde si va doresc succes in ceea ce faceti.
e posibil sa fac o confuzie..dar mi-e greu sa cred ca nu a fost redactata in 2 ani cat au trecut de la pronuntare si nu 2-3 luni la cat va ganditi dvs. Si credeti-ma ca as fi mers daca avocatul nu m-ar fi mintit 2 luni ca se ocupa el(de fapt ea) si ca mi-o obtine. De acum e tardiv sa mai merg deoarece a trebuit sa achit amenda deoarece am avut nevoie de certificat fiscal. si pt faptul ca m-a mintit pun la indoiala moralitatea ei si o injur, si nu numai in gand...o mizerie de om!
Buna ziua si multumesc pt raspuns. Doar ca eu ma refer la partea morala a respectivului avocat care efectiv 2 luni m-a tot mintit ca se ocupa de problema, in sensul de a cere de la registratura (sper sa nu spun eronat denumirea) solutia tiparita, deoarece aceasta solutie a fost data in cauza de judecator la data corecta, atunci cand s-a judecat procesul (deci judecatorul nu are nici o vina)..aceasta solutie apare pe portalul judecatoriei Cornetu, doar ca nu a fost comunicata partilor. Intre timp am achitat amenda, dar eu consider ca avocatul are o vina morala ca m-a mintit 2 luni de zile, timp in care as fi putut merge personal la Cornetu sa imi ridic sentinta. Si nu as avea nici o problema sa spun si numele avocatului dar nu stiu daca permite acest site.
Situatia la care fac referire este o ciudatenie prin simplul fapt ca ajungi sa intrebi avocati despre cum sa rezovi un caz in care esti luat in bataie de joc de catre un coleg de al lor, tot avocat. In speta, faptele se prezinta cam asa: in urma cu 2ani(din aducere aminte enunt perioada, e posibil sa gresesc, dar nu are relevanta) exista un proces pe rol la Judecatoria Cornetu pt lipsa rovignetei, proces in care suntem reprezentati de un avocat, proces castigat (apare pe portalul instantei), dar in care solutia data de instanta nu este comunicata partilor. Anul acesta vine de la financiar impozitul pe proprietati dar cumulat cu amenda din acel proces. De fix 2 luni comunic cu respectivul avocat sa imi obtina acea solutia, acesta amanandu-ma constant si tergiversand situatia pana cand astazi nu mai am incotro, pt ca avem nevoie de certificat fiscal si trebuie sa platesc impozitele cu tot cu acea amenda, desi castigata in proces si anulat acel proces verbal de amenda. Cat de moral, profesional poate fi acest avocat si ce mai pot face eu? Multumesc