Buna ziua,
Cum pot beneficia legal de castigurile din reclamele online de tip Adsense?
Acum ceva timp am creeat un blog, iar ulterior dupa ce numarul de vizitatori s-a majorat am inceput monetizarea acestuia prin afisarea reclamelor pe site (Ezoic) si prin marketing afiliat (Amazon).
Castigurile acestea nu sunt foarte mari momentan (cateva sute de lei in 2 luni). Ce pot sa fac sa beneficiez legal de suma asta? Avand in vedere faptul ca toate castigurile din activitatea asta imi vor intra pe card.
Trebuie doar sa completez o declaratie de venit? Sau am nevoie neaparat de o firma?
Bună ziua,
În primul rand, îmi cer scuze dacă nu am ales bine categoria de subiect pentru forum.
Problema mea este următoarea :
Am stat în chirie într-un imobil și, înainte de mutare, i-am plătit prima chirie și o garanție în cuantumul unei chirii lunare, am făcut contract de închiriere înregistrat la ANAF. După o anumita perioada am convenit de comun acord sa reziliem contractul, imobilul a fost întreținut exemplar pe durata închirierii acestuia, însă proprietarul acum "evită" să-mi înapoieze garanția deși toate cheltuielile utilităților au fost achitate și imobilul întreținut.
Ce pot sa fac să-mi recuperez banii în mod legal?
Mulțumesc.
Sunt interesat sa Angajez avocat pentru a înmatricula un autoturism fără plata timbrului de mediu. Îl rog pe cel interesat sa ma contacteze pe privat spunându-mi prețul pentru caz, numai dacă accepta ca plata sa fie făcută atunci când exista o decizie definitiva și irevocabila a instantei pentru caz.
Mulțumesc.