avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 448 soluții astăzi
Forum Activitate davo

Activitate davo

Buna ziua,
Cum pot beneficia legal de castigurile din reclamele online de tip Adsense?
Acum ceva timp am creeat un blog, iar ulterior dupa ce numarul de vizitatori s-a majorat am inceput monetizarea acestuia prin afisarea reclamelor pe site (Ezoic) si prin marketing afiliat (Amazon).
Castigurile acestea nu sunt foarte mari momentan (cateva sute de lei in 2 luni). Ce pot sa fac sa beneficiez legal de suma asta? Avand in vedere faptul ca toate castigurile din activitatea asta imi vor intra pe card.
Trebuie doar sa completez o declaratie de venit? Sau am nevoie neaparat de o firma?
Sunt dovezi de plata a utilităților, a chiriei, garanția și predarea cheilor s-a făcut în prezenta martorului, bănuiesc ca trebuie sa merg pe civil?
Bună ziua,
În primul rand, îmi cer scuze dacă nu am ales bine categoria de subiect pentru forum.
Problema mea este următoarea :
Am stat în chirie într-un imobil și, înainte de mutare, i-am plătit prima chirie și o garanție în cuantumul unei chirii lunare, am făcut contract de închiriere înregistrat la ANAF. După o anumita perioada am convenit de comun acord sa reziliem contractul, imobilul a fost întreținut exemplar pe durata închirierii acestuia, însă proprietarul acum "evită" să-mi înapoieze garanția deși toate cheltuielile utilităților au fost achitate și imobilul întreținut.
Ce pot sa fac să-mi recuperez banii în mod legal?
Mulțumesc.
Răspuns la discuția Taxa auto eliminata definitiv?
Sunt interesat sa Angajez avocat pentru a înmatricula un autoturism fără plata timbrului de mediu. Îl rog pe cel interesat sa ma contacteze pe privat spunându-mi prețul pentru caz, numai dacă accepta ca plata sa fie făcută atunci când exista o decizie definitiva și irevocabila a instantei pentru caz.
Mulțumesc.