avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 719 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Cum pot beneficia legal de castigurile din reclamele ...
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Cum pot beneficia legal de castigurile din reclamele online afisate de tip Adsense?

Buna ziua,
Cum pot beneficia legal de castigurile din reclamele online de tip Adsense?
Acum ceva timp am creeat un blog, iar ulterior dupa ce numarul de vizitatori s-a majorat am inceput monetizarea acestuia prin afisarea reclamelor pe site (Ezoic) si prin marketing afiliat (Amazon).
Castigurile acestea nu sunt foarte mari momentan (cateva sute de lei in 2 luni). Ce pot sa fac sa beneficiez legal de suma asta? Avand in vedere faptul ca toate castigurile din activitatea asta imi vor intra pe card.
Trebuie doar sa completez o declaratie de venit? Sau am nevoie neaparat de o firma?
Ultima modificare: Luni, 8 Februarie 2021
davo, utilizator

Alte discuții în legătură

Cum se poate ? : marketing online , ptc si afiliere legala pe srl din romania ezPTCro ezPTCro Buna ziua In primul rand felicit comunitatea pentru ajutorul acordat celor din alte domenii . As vrea sa ma ajutati cum se poate face pe cale legala plata ... (vezi toată discuția)
Caen anunturi, adsense, produse/servicii digitale alexran alexran Lucrez la un proiect online care include pe aceeasi platforma: 1. un serviciu de anunturi (vanzari/cumparari, oferte de joburi, etc); 2. spatiu de reclama ... (vezi toată discuția)
Exista vreo lege în românia care să oblige site-urile web ... pcman pcman Exista vreo lege în România care să oblige site-urile web care vând produse (de exemplu magazine online) să-și afișeze datele complete ale societății ... (vezi toată discuția)