avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 592 soluții astăzi
Forum Activitate gothy

Activitate gothy

Răspuns la discuția Ajutor urgent
Ma interesa, daca stiti, firme care transcriu filme pe suport hartie, respectiv conversatiile din filmuletele respective
Răspuns la discuția Diferenta
Va multumesc frumos tuturor celor care mi-ati raspuns
Discuție Diferenta
Sunt in chemat in judecata. In care din: intampinare sau cerere reconventionala trebuie sa detaliez argumentele prin care sa combat cererea reclamantului?
Am nevoie urgenta de un raspuns.
Multumesc anticipat.
Discuție Ajutor urgent
Buna seara,
Stiu ca sunt persoane foarte competente si la curent cu foarte multe cunostinte juridice. De aceea apelez la aceste persoane cu rugamintea sa ma ajute sa transcriu niste filmulete pe care sa le pot folosi in instanta ca probe.
Parerile sunt impartite si anume: unele cunostinte ale mele mi-au spus ca aceste transcrieri nu se pot constitui ca probe, iar altele au afirmat contrariul.
In cazul in care aceste transcrieri pot fi folosite drept probe, va rog sa imi indicati o adresa de firma care presteaza astfel de servicii de transcriere.
Va multumesc anticipat si astept un raspuns urgent.
Răspuns la discuția infractiune
r.gabi, v-ati referit la efectele produse de incasarea sumelor aferente CIC pentru doi ani, ca si efecte produse de infractiunea de uz de fals?
In acest caz, care este momentul in timp de la care incepe sa curga termenul de prescriere: anul 2004, cum intreaba iris, sau momentul incasarii ultimei indemnizatii pentru cresterea copilului, care, dupa cate inteleg, s-a intamplat doi ani mai tarziu?
In acest caz doar mama care a facut uzul de fals este pasibila de pedeapsa? De ce nu si tatal, pentru ca doar amandoi au beneficiat de acele sume? Sau sotul capata doar "calitatea" de complice si scapa cu mai putin?
La urma urmei cum se poate dovedi acest uz de fals? Parerea mea e ca e aproape imposibil.