avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 623 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Ajutor urgent
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Ajutor urgent

Buna seara,
Stiu ca sunt persoane foarte competente si la curent cu foarte multe cunostinte juridice. De aceea apelez la aceste persoane cu rugamintea sa ma ajute sa transcriu niste filmulete pe care sa le pot folosi in instanta ca probe.
Parerile sunt impartite si anume: unele cunostinte ale mele mi-au spus ca aceste transcrieri nu se pot constitui ca probe, iar altele au afirmat contrariul.
In cazul in care aceste transcrieri pot fi folosite drept probe, va rog sa imi indicati o adresa de firma care presteaza astfel de servicii de transcriere.
Va multumesc anticipat si astept un raspuns urgent.
Cel mai recent răspuns: Antoanela Geaman , Avocat 11:56, 3 Februarie 2010
fie "transcrise" sau nu acestea nu au valoare probanta decat daca suportul este aprobat de procuror. Altfel nu au decat titlu informativ.
nu au aceiasi forta probanta, dar puteti incerca.
bafta
Este necesara aprobarea procurorului,in caz contrar nu pot avea forta probanta,asa cum vi s-a spus si mai sus.;)
In ce context aceste inregistrari au fost facute si unde anume doriti sa le folositi? Daca intentionati sa le utilizati intr-o cauza civila acestea nu pot constitui probe.
daca intr-o cauza civila nu pot constitui proba cu atat mai mult intr-o cauza penala. Nu-i asa d-nule avocat?

Alte discuții în legătură

Testul poligraf paniana34 paniana34 vreau sa va intreb referitor la o situatie dificila,deoarece sunt pusa intr-o situatie ingrata sunt pe postul de a imi da acordul pentru testul poligraf pentru ... (vezi toată discuția)
Testul poligrafului Mari.an Mari.an de exemplu: Accept testul poligrafului fara ca eu sa fi savarsit vreo fapta si totusi in urma careia sunt suspectat. Daca acuzatorul nu detine alte probe ... (vezi toată discuția)
Inregistrare cu telefonul mobil nicolae_valentin nicolae_valentin inregistrare cu telefonul mobil a unei discutiiconstituie proba pt depunerea unei reclamatii la parchetul militar ? (vezi toată discuția)