vreau sa va intreb referitor la o situatie dificila,deoarece sunt pusa intr-o situatie ingrata sunt pe postul de a imi da acordul pentru testul poligraf pentru a-mi sustine declaratia data la politie in care sustin ca nu sunt implicata intr-o situatie bizara , de la locul meu de munca a disparut un laptop unde sunt 15 persoane care au acces la acel laptop nu poate fii acuzat nimeni concret si de aceea se doreste testul poligraf .cu adevarat nu sunt implicata in aceasta situatie si personal nu ma impotrivesc testului dar doresc sa stiu cine cere acest test? trebuie sa fii acuzat si sa ajungi in instanta pentru asta? cine plateste ? politistul de la sectia de politie poate cere testul?va multumesc.
Din cate cunosc testul cu poligraful nu constituie mijloc de proba in instanta, dar este folosit de catre organele de cercetare pentru cazuri de furt, verificarea declaratiilor, talharie, etc.
Daca este solicitat de catre societatea prejudicita, atunci costurile vor fi achitate de catre ea, desemenea daca dvs. solicitati testul atunci cade in sarcina dvs. sa il achitati.
Se poate cere testul poligraf de catre persoana suspecta sau de catre partea vatamata.
Si politia poate dori sa fie facut fara nicio cerere.
Eu am un caz de omor unde mi-a fost programat clientul de 3 ori la testul poligraf desi se refuza si se tot insista.Adica il cheama pe clientul meu, venim si plecam dupa cca 1-2 ore de discutii...sau de asteptare deoarece nu il lasa nici sa plece prea curand...
In cazul infractiunilor de omor se foloseste testul poligraf.
Eu motivez ca testul nu constituie mijloc de proba dar procurorul insista in mod deosebit sa fie facut.Mai motivez si ca poate da eroare...si nu este recomandabil.
In general, doar cand are chef organul judiciar vrea sa il faca in caz contrar respingand astfel de solicitare...din partea altor persoane.
Prin urmare, este greu de spus...desi nu constituie mijloc de proba...se uzeaza de el cateodata...
Eu nu recomand sa acceptati testul poligraf, mai da si erori si atunci poate constitui proba impotriva dvs. Daca sunteti mai emotiv, tot comportament simulat va inregistra.