Dragii mei, revin si va anunt ca la prima infatisare s-a cerut amanare pentru a aduce martorul. La a doua infatisare nu au aparut nici martorul nici politia rutiera, care a cerut o noua amanare pe motiv ca nu au gasit martorul. Judecatorul a acceptat judecarea pe fond si a admis si plangerea =D> . Astept hotararea judecatoreasca care nu cred ca va fi negativa.
Reformulez: în procesul verbal scrie "afisat in cutia postala" in prezenta martorului.......... Acest lucru e corect? Ma pot prevala de asta ca sa pot fi repus in termenul de contestatie?
Buna ziua! Am o problema cu un pv de contraventie de care am aflat dupa un an cand m-am dus sa platesc impozitul. Am aflat ca am de platit o amenda pentru "stationare voluntara pe trotuar in raza de actiune a indicatorului oprirea interzisa obstructionand circulatia pe trotuar". Am facut cerere de eliberare a unei copii dupa procesul-verbal, la finante, si aflu cu stupoare ca procesul-verbal mi-a fost "afisat in cutia postala" acum un an! Intrebarile mele sunt: cum se face afisarea la domiciliu? si indicatorul "oprirea interzisa" are efect si pe trotuar? Amenda mi-a fost data in baza OUG 195/2002 art. 108 alin. 1 lit. a pct. 8 si lit. b pct. 7, HG 1391/2006 art. 142 lit.n si art. 143. Poate cineva sa-mi spuna daca am vreo sansa in instanta?