Buna ziua,
Am si eu o intrebare.Doresc sa ma angajez part-time, totul e ok am sustinut interviul toate bune mi-au dat o lista cu actele ce trebuie aduse.Unele sunt cam abuzive spre exemplu mi se cere pe langa diploma de studii,cazier, fisa medicala de angajare si copie CI mi se cere (cred eu abuziv) copie a certificatul de nastere al meu si al sotiei si copie dupa certificatul de casatorie (sunt barbat si nu mi-am schimbat numele de familie-se vede dupa CI)Deasemeni copie dupa cartea de munca?!(pe care n-o mai gasesc?!eu lucrand in ultimii ani bun pe PF-lucru trecut si in CV) si declaratie de la utimul angajator cu cas si cass platit pe ultimele nustiu cate luni?!!Astea nu sunt abuzive adica de ce nu-mi cer sa aduc si o culegere de niculescu...!?
doresc sa dau drumul la un stand cu parfumuri si ca orice antreprenor bun =D> vreau sa reduc cheltuielile cat pot. de aceea inreb :
1.pot sa desfasor aceasta activitate sub o alta forma juridica dar nu Srl (pfi, pfa asoc. familiara ce impune o contabilitate in partida simpla )?
2.pot avea o vanzatoare care sa aiba un contract sub forma de pfi si nu cu carte de munca?
Multumesc