Bunuri proprii nu mai are... si cum ii ingradesc eu drepturile asupra bunurilor mele, a spatiului detinut de mine si de mama. Din experienta traita in perioada divortului lor, el consuma fara sa plateasca nimic si in plus a sustras bunuri comune in lipsa noastra.
O sa incerc sa merg la ITM.
Pai cred ca asta ar fi o problema... conditiile de munca care nu sunt conform legii nici in cazul in care nu sunt gravida!
Va multumesc pt raspunsuri!
Am o copie a înstiintarii (stampilata si inregistrata) si a adeverintei medicale care atesta sarcina. Din pacate nu am copie dupa fisa postului cu semnaturile directorului si al liderului de sindicat.
Buna ziua!
Sunt insarcinata si conform oug 96/2003 am instiintat angajatorul asupra starii mele. Angajtorul nu a anuntat nici medicina muncii si nici ITM-ul, desi au trecut cele 10 zile lucratoare!
Eu ce ar trebui sa fac in situatia acesta, avand in vedere faptul ca angajatorul (bugetar) nu intentioneaza sa aplice legea. Motivul ... nu il cunosc!
Va multumesc anticipat!
Buna ziua!
Sunt proprietara unui apartament in urma unei donatii de la parinti. Aceasta donatie are doua clauze...1- intericerea vanzarii cat timp traiesc parintii si 2- dreptul de uzufruct al fiecarui parinte pe 1/4 din apartament. Mama locuieste cu mine, dar tatal nu. Intrebarile mele sunt:
1. Tatal meu ce drepturi are asupra apartamentului (bunurile nu sunt specificate in donatie); cum se aloca acel 1/4 din apartament? ( Sunt obligata sa-i dau cheie la apartament, sa poata face ce vrea in casa in lipsa mea, sa foloseasca bunurile mele, cu alte cuvinte sa se poarte dupa bunul lui plac...)
2. Cum pot anula dreptul de uzufruct al tatalui? (el n-a mai contribuit sub nici o forma la intretinerea si taxele pentru apartament din momentul in care s-a facut donatia)
Va multumesc!