Buna ziua si va multumesc pt. raspuns,la mine pe fluturasul de salariu e trecut sporul de vechime in salariul de baza,e corect?Si as vrea sa-mi mai raspundeti la o intrebare.In invatamant ca si in sanatate posturile erau blocate,la noi in institutie in luna iunie anul trecut o femeie a trecut din postul de ingrijitor(necalificat)in postul de muncitor bucatarie(muncitor calificat4)fara nici un concurs,nu a stiut nimeni,directorii s-au schimbat cel de anul trecut a plecat la alt liceu iar cel actual e numit din septembrie anul trecut.Persoana respectiva(ingrijitor)e venita de 3 ani in institutia noastra.Eu sunt acolo de 24 de ani si doar de 2 ani am ajuns muncitor calificat 1,mi s-a spus ca nu ma incadram in alta treapta profesionala,care se dau din 2 in 2 ani,dupa cate am auzit acum se dau la 3 ani.Va multumesc.
Buna.Lucrez la un liceu ca muncitor calificat(fochist) si as vrea sa va intreb daca mai primim inapoi sporurile care ni s-au taiat(spor de conditii grele si de toxicitate),mentionez ca functionam cu combustibil solid(lemne)nu avem gaz metan.Astept raspuns.Va multumesc.
Am depus o cerere la secretariat pt.trecerea in alta treapta de salarizare si mi-au zis contabila sefa cu secretara sefa ca anul asta nu se dau trepte de salarizare potrivit legii 330.Vreau sa stiu daca este adevarat;;eu ma incadrez avand vechime de 21 de ani in institutia respectiva si sunt muncitor calificat 2 iar colegi care s-au angajat dupa mine sunt deja muncitori calificati 1,unul dintre ei avand doar 10 ani in institutie.Astept un raspuns.Va multumesc.
Buna,sunt muncitor calificat 2,lucrez in invatamant ca fochist cu o vechime de 21 de ani,vreau sa stiu daca ma incadrez in alta treapta de salarizare adica muncitor calificat 1.Va multumesc.