avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1711 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Spor de toxicitate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Spor de toxicitate

Buna.Lucrez la un liceu ca muncitor calificat(fochist) si as vrea sa va intreb daca mai primim inapoi sporurile care ni s-au taiat(spor de conditii grele si de toxicitate),mentionez ca functionam cu combustibil solid(lemne)nu avem gaz metan.Astept raspuns.Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: bulan007 , utilizator 13:27, 1 Februarie 2013
Sporurile de care amintiti dvs. trebuiesc negociate prin contractul colectiv de munca la nivel de unitate scolara/ inspectorat de invatamant.
Dupa stiinta mea, aceste sporuri au fost incluse in salariu, in urma cu 3-4 ani. In afara salariului a ramas doar sporul de vechime.
Buna ziua si va multumesc pt. raspuns,la mine pe fluturasul de salariu e trecut sporul de vechime in salariul de baza,e corect?Si as vrea sa-mi mai raspundeti la o intrebare.In invatamant ca si in sanatate posturile erau blocate,la noi in institutie in luna iunie anul trecut o femeie a trecut din postul de ingrijitor(necalificat)in postul de muncitor bucatarie(muncitor calificat4)fara nici un concurs,nu a stiut nimeni,directorii s-au schimbat cel de anul trecut a plecat la alt liceu iar cel actual e numit din septembrie anul trecut.Persoana respectiva(ingrijitor)e venita de 3 ani in institutia noastra.Eu sunt acolo de 24 de ani si doar de 2 ani am ajuns muncitor calificat 1,mi s-a spus ca nu ma incadram in alta treapta profesionala,care se dau din 2 in 2 ani,dupa cate am auzit acum se dau la 3 ani.Va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

25% taiat salarii majevcanin majevcanin buna ziua rog pe cineva documentat daca poate sa-mi spuna cand au fost diminuate salarii in invatamant cu 25% a fost doar pentru cadre didactice sau a fost ... (vezi toată discuția)
Drepturi salariale realest25 realest25 Buna ziua. Am si eu o nelamurire. Sunt bugetar, sunt muncitor calificat si am o vechime de 35 de ani. Cu toate acestea vreau sa mentionez faptul ca sunt ... (vezi toată discuția)
Drepturi salariale realest25 realest25 buna sera! Am lucrat in cadrul unei case de cultura subordonata CL ca munictor necalificat(cu salariu minim pe economie) iar in urma comasarii prin ... (vezi toată discuția)