avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1738 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... 25% taiat salarii
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

25% taiat salarii

buna ziua rog pe cineva documentat daca poate sa-mi spuna cand au fost diminuate salarii in invatamant cu 25% a fost doar pentru cadre didactice sau a fost diminuat si celor nedidactice noi am facut o sesizare la ITM iar contabila sustinea ca noi cei nedidactici adica personal auxiliar nu am intrat in cei 25% adica noua nu ni s-a luat nimic va multumesc
Cel mai recent răspuns: elena138 , utilizator 21:31, 7 Decembrie 2013
Adica aveti acelasi salariu ca inainte de Legea 63? Curajoasa contabila! :O
buna ziua stimata domnisoara sau doamna mediator elena 138 va multumesc de amabilitate iar de mos sa va fac sa radeti si mai mult ITM a venit in urma sesizarii mele si a colegilor referitor la incadrari eu sant fochist autorizat cu curs si diploma si dupa COR ar fi normal sa am cod dar doamna contabila m-a incadrat muncitor IVG eu fiind fochist la o gradinita cu program prelungit colega mea este bucatareasa si este muncitor VG tot la gradinita respectiva eu am 32de ani vechime neintrerupta iar colega 30 avem colege ingrijitoare adica femei de servici cu o vechime intre 5 si 8ani eu am net 650 colega 640 restul colegelor 590 pana in 630 tot net pe fisa nu ne este trecut sporul toti sustin ca este inclus in salar dar atunci unde e diferenta de vechime eu stiam ca inainte de a veni fochist pe cand lucram la firma care a falimentat si unde am facut 27 de ani vechime sporul era 25% doamna sustine ca in invatamant este o suma fixa pe fiecare treapta de 5 ani si sa va mai condimentez mai mult intrebarea drept recompensa pentru indrazneala cu ITM din ianuarie dam examen pentru posturi

sarbatori fericite si multumiri in numele meu si al rebelilor mei pentru bunavointa dea a ne ajuta
Va multumesc pentru urari! Toate cele bune si dv!

Intr-adevar, sporurile sunt incluse in salariu, dar trebuie sa se regaseasca in sumele pe care le incasati.
Este aplicabil codul muncii in materie de salarizare a personalului nedidactic, deci transele de vechime sunt precizate acolo. Oricum, nu sunteti necalificati sa va plateasca asa putin.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Test psiho pentru lucrul de noapte majevcanin majevcanin buna seara rog pe cineva sa ma lamureasca in urmatoarea problema sant fochist cu inca trei colegi la gradinite in septembrie am facut viza medicala si ... (vezi toată discuția)
Care este datoria unui salariat la stat, cu salariul de 720 lei walyy walyy Am si eu o mica problema, pentru a nu fii inselata iar de catre fostul meu sef as dorii sa stiu ce datorii am eu ca si salariat fata de stat la salariul de 720 ... (vezi toată discuția)
Salariu calculat gresit - invatamant salgeta salgeta Situatie: in septembrie se cuvenea sa se opereze doua treceri la alta categorie de salarizare (vechime si grad). S-a operat una doar. Lipsa celei de-a doua a ... (vezi toată discuția)