avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 423 soluții astăzi
Forum Activitate caty_mioara2006

Activitate caty_mioara2006

Buna ziua
In urma cu 3 ani am facut cu sotul un credit de nevoi personale cu ipoteca iar din banii imprumutati am platit sulta fostei sotii (jumatate din valoarea apartamentului pe care il cumparasera impreuna). intrebarea mea este daca eu voi beneficia de vreun drept asupra acestei proprietati.
buna ziua
doresc sa inchei cu un domn de 61 de ani un contract (nu stiu sub ce forma vanzare cumparare, uzufruct, renta, intretinere) prin care eu in caliatte de cumparator ma oblig la plata unei sume lunare in euro si sa il inmormantez crestineste iar dumnealui in calitate de vanzator imi lasa apartamentul cu conditia de a loui acolo pana la moarte.
nu sunt ruda cu respectivul domn.
dumnealui are 3 copii majori.
intrebarea mea este ce soi de contract ar trebui sa inchei cu dumnealui astfel incat sansele copiilor lui de a rezilia contractul incheiat sa fie cat mai mici?
mentionez ca domnul nu vrea ca ei sa mosteneasca ceva in urma decesului sau.
Discuție pretentii
buna ziua
in urma cu doi ani a trebuit sa restitui primaria locuinta sociala pe care o primisem. se practica ca anularea contractului sa se faca dupa ce noul chirias iti restituie suma investita in cresterea confortului locuintei. am constatat ca noii chiriasi nu numai ca nu mi-au restituit banii dar au mai lasat si cheltuieli mari la utilitati. i-am dat in judecata pentru recuperarea banilor de utilitati, iar primaria a introdus alti chiriasi in locuinta.
credeti ca am vreo sansa sa recuperez banii de utilitati?