avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 467 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită pretentii
Discuție deschisă în Executare silită

pretentii

buna ziua
in urma cu doi ani a trebuit sa restitui primaria locuinta sociala pe care o primisem. se practica ca anularea contractului sa se faca dupa ce noul chirias iti restituie suma investita in cresterea confortului locuintei. am constatat ca noii chiriasi nu numai ca nu mi-au restituit banii dar au mai lasat si cheltuieli mari la utilitati. i-am dat in judecata pentru recuperarea banilor de utilitati, iar primaria a introdus alti chiriasi in locuinta.
credeti ca am vreo sansa sa recuperez banii de utilitati?
Cel mai recent răspuns: Galea Cristian Viorel , Executor judecatoresc 09:51, 21 Ianuarie 2010
Nu poate nimeni sa anticipeze asa ceva! Poate au serviciu sau pensie!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In contractul de vanzare cumparareal locuintei sant trecut eu ... chereches.alexandru chereches.alexandru In contractul de vanzare cumparareal locuintei sant trecut eu si sora mea cu cate 1/2 parti fiecare,iar sora mea nu vrea sa imi restituie partea ei de 1/2 ... (vezi toată discuția)
Inchiriere locuinta Alinne Alinne In art.31 din legea 114 se intelege ca :„Chiria practicată pentru locuinţe va acoperi cheltuielile de administrare, întreţinere şi reparaţii, ... (vezi toată discuția)
Nerestituirea intretinerii retinuta in plus kat1978 kat1978 Am urmatoarea problema: pe data de 23.08.2013 am vandut o garsoniera am avut nevoie de o adeverinta de la asociatia de proprietari din care sa reiasa ca sunt ... (vezi toată discuția)