avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 413 soluții astăzi
Forum Activitate sympa

Activitate sympa

Răspuns la discuția Inmatriculare masina
Multumesc mult pentru informatii.
Aveti cumva vreun formular sau un model cum ar trebui sa arate cererea de chemare in judecata?
Buna ziua!
Mi-am adus masina personala din Spania in Romania si-acum as vrea sa o inmatriculez in Romania tot pe numele meu.Este un Volkswagen Passat din 1999, motor de 1.8.Mi-au spus ca ma costa 1750 euro, ceea ce mi se pare foarte mult.Mai povestind despre problema asta am inteles ca ar fi o varianta sa dau in judecata si sa nu mai platesc taxa asta.Nu stiu care e insa procedura, pe cine sa dau in judecata sau orice alte variante sa scap de taxa...Ma puteti ajuta?
Răspuns la discuția Impozit!
Multumesc! La cei 5 ani se adauga si penalitati?
Discuție Impozit!
Buna ziua!
Am o intrebare legata de un teren pe care il folosim dar nu platim impozit pe el.Este mostenire, dar nu suntem singurii mostenitori.Inca nu este rezolvata mostenirea respectiva.Noi il folosim de 30 de ani daca nu si mai bine de-atat.As vrea sa stiu daca pot sa am probleme mai tarziu si sa ma puna sa platesc impozit pe el pentru toata perioada de timp pe care l-am folosit.Sau...in cazul in care rezolv actele si voi ramane singurul proprietar ce se intampla?Trebuie sa platesc retroactiv si cu penalitati???
Multumesc!
Răspuns la discuția Donatie teren
Multumesc frumos pentru raspunsuri.Verisoara mea nu este casatorita dar are un copil.Terenul este intabulat pe numele ei.
O sa merg la un notar sa vedem ce zice.
Discuție Donatie teren
Buna ziua!
Am o verisoara care vrea sa-mi doneze un teren si mi s-a spus ca nu se pot face donatii decat la rude de gradul intai.Este adevarat?Si daca da ce alta variana mai putin costisitoare as avea.(si cam la cat as ajunge pana la finalizarea actului).Este vorba despre cca 30MP.
Multumesc!