avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1167 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Impozit!
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Impozit!

Buna ziua!
Am o intrebare legata de un teren pe care il folosim dar nu platim impozit pe el.Este mostenire, dar nu suntem singurii mostenitori.Inca nu este rezolvata mostenirea respectiva.Noi il folosim de 30 de ani daca nu si mai bine de-atat.As vrea sa stiu daca pot sa am probleme mai tarziu si sa ma puna sa platesc impozit pe el pentru toata perioada de timp pe care l-am folosit.Sau...in cazul in care rezolv actele si voi ramane singurul proprietar ce se intampla?Trebuie sa platesc retroactiv si cu penalitati???
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: sympa , utilizator 21:07, 5 Mai 2010
Se va calcula impozit retroactiv pentru o perioada de 5 ani, acesta urmand a fi achitat de catre mostenitori.
Ultima modificare: Miercuri, 5 Mai 2010
Mihaela Nevoie, Avocat
Multumesc! La cei 5 ani se adauga si penalitati?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit de teren - neplatit de 10 ani : penalitati? termen prescriere ? carmenbucur carmenbucur Va prezint urmatorul caz: fratii mamei mele(intre timp decedata, deci o reprezint eu si fratele meu) vor sa dezbatem succesiunea dupa bunici, este vorba de o ... (vezi toată discuția)
Impozit la primarie pentru o moştenire de novo de novo Buna ziua Speţa este următoarea: Tatal meu este decedat. In urma decesului, la 5 ani dupa, am dezbătut moştenirea pe ramura mamei sale, adica a ... (vezi toată discuția)
Plata cas pfa anasandru anasandru Va rog ma poate ajuta cineva cum este legal ptr PFA 10.5% contributie CAs sau 31% si plata retroactiv ptr 5ani, a avut un venit in jur de 6000 lei pe an si nu ... (vezi toată discuția)