Soc Ilcor auto eco srl e o firma care are ca activitate ridicarea autoturismelor parctae neregulamentar..am parcat neregulamentar pe bd Iuliu Maniu in jurul orelor 18, si nu am mai gasit masina...am aflat in cele din urma unde este..la sediul ac societati
am si achitat 680 ron in aceeasi seara si mi am recuperat masina
exista o modalitate legala prin care mi pot recupera banii?
pe langa aceatsa suma, trebue sa achit si amenda de60 ron
va multumesc
si la incheierea de autentificare este omisa ..:)
va multumesc, voi lua leg cu un avocat
nu apare nimic, numai la mine apare la cap identificare, ca fiind necasatorita, la el nimic..
buna ziua!
am o copie a contractului, pt ca a fost atasata citatiei(pe care am primit-o la fostul meu domiciliu, la parinti, si f tarziu); in contr nu se specifica decat ca a fost dobandit ap prin cumparare; tot el mai declara ca are cunostinta de art292cpen privind decl false,ca nu a instrainat si nu a ipotecat ap si nu sunt litigii in leg cu acest ap...cam atat
nu stiu daca e bine sa declar actele pierdute, pt ca in realitate mi le-a luat fara sa-mi spuna, si daca sunt sanse sa fie anulat contractul
va multumesc pt timpul acordat, amabilitate :)
am cumparat in anul 2002 un apartament de la un cetatean strain, contractul de vaz-cump este incheiat la notar.
acest cetatean este si tatal copilului meu in varsta de 7 ani.
eu stiu de 5 ani ca este in proces de divort,(la data cumpararii nu stiam ca este casatorit si in contract nu se specifica) insa am aflat de curand ca nu are nici cea mai mica intentie de a divorta, ca este casatorit si mai are 3 copii!
acum sotia lui a facut o cerere de instituire a sechestrului judiciar, o cerere de anulare a contractului de v-c, ca fiind nul absolut.
am cautat actele si nu le-am gasit, l-am sunat si mi-a spus ca sunt la el si sunt puse bine,ca oricum pretul a fost prea mic..si nu e corect; eu nu mai am nici un act original de la acest apartament
ce ar fi bine sa fac? sa le declar pierdute, furate?
sunt sanse sa fie anulat contractul?la ce sa ma astept..
multumesc
stiu ca asta intentioneaza..si vreau sa fiu pregatita
el nu vorbeste prea bine lb. romana, dar copilul, din luna octombrie merge la after-school,( pana seara la 6, caci eu lucrez in ture) la insistentele mele a platit el acest program de after-sh.(costa 9mil pe luna).
eu din februarie schimb locul de munca, dar oficial tot un salriu de 750ron voi avea, insa neoficial sal este de 1500ron, si nu voi mai lucra in ture, ci numai de dim pana la ora 17.
ma mai ajuta mama din cand in cand, insa consider ca pt copil e mai bine sa fie la after-shool, decat la parinti, avand in vedere ca tatal meu e un om bolnav, care necesita ingrijire, si sunt certuri cam dese..in familie
asa, pana la 6 seara isi poate face temele, invata suplimentar matematica, lb engleza, socializeaza..
va multumesc mult pt raspuns
am un copil de 7 ani, tatal este cetatean strain; nu suntem casatoriti, el mintindu-ma la inceput ca nu este casatorit, ulterior spunandu-mi ca de fapt nu este incheiat procesul de divort si dureaza de 8 ani incoace, si nu se mai termina.. copilul poarta numele de familie al tatalui, si as fi vrut sa stiu daca sunt sanse sa-mi ia copilul, in sensul de a obtine in instanta dr de a-l creste..eu lucrez cu carte de munca, pe un salariu minim pe ec, iar el vine, de regula, o data pe luna, sta cam 10 zile si pleaca inapoi in tara lui. El mai are 3 copii cu sotia..
copilul este la scoala, cls I
nu stiu nici ce inseamna o ancheta sociala, ce presupune..
astept cu mare interes un raspuns
multumesc