avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1224 soluții astăzi
Forum Activitate mirela harpes

Activitate mirela harpes

In cazul in care un PFA are activitate neimpozabila (0149 - cod caen) se achita sanatate? si daca da la ce se aplica procentul? In cazul contributii legislatia e clara.Multumesc anticipat!
Discuție prorata!!
Am urmatoarea situatie:din luna martie 2010 la soc. com la care lucrez a inervenit o activitate care conf. codului fiscal este scutita de tva; sincer recunosc ca nu m-am informat suficient si nu am stiut ca e scutita, astfel ca s-au eliberat facturi si bonuri fiscale purt. de tva ; activitatea este curs formare prof. adulti.Acum am aflat ca deja activit este considerata mixta.Am citit , am inteles cum se calculeaza dar, va rog din suflet sa- mi dati un sfat ce pot face sa intru in legalitate si ce fac cu anul trecut cand am inreg. intreaga activit cu tva? E o incalcare grava a legii? Mai pot eu sa indrept cu ceva lucrurile? Multumesc din suflet !
Multumesc frumos domnu Savu! Intr-un final probabil ca tot la consultanti vom ajunge...toti cei care nu suntem consultanti.
societatea mea la trim 1 a inregistrat pierdere,pe trim 2 si 3 am datorat si platit imp profit 6305 lei;in trim 4 inregistrez pierdere; multumesc din suflet pt ajutor
Discuție declaratie
modul de completare a declaratiei 101