avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 742 soluții astăzi
Forum Activitate ialin_

Activitate ialin_

Răspuns la discuția PARTAJ
multumesc
Daca se razgandeste in privinta celor promise?
dAR DACA DUPA OBTINEREA HOTARARII DE DIVORT DEFINITIVA SI IREVOCABILA EL SE RAZGABDESTE IN PRIVINTA CELOT PRIMITE?
Discuție PARTAJ
Sunt casatorita cu sotul meu de 2 ani si nu avem copii!
In urma infidelitatii lui am hotarat sa divortez.
Am avut o discutie cu sotul meu,care mi-a propus in final un divort pe cale amiabila,iar cu privire la partaj el mi-a propus o suma de bani!
Nelamuririle mele sunt urmatoarele:
1.Ce acte trbuie facute ca intelegerea noastra in privinta partajului sa fie perfect legala?
2.Unde trbuie facute acele acte ca eu sa pot primi legal acea suma de bani propusa de sotul meu?(la notar...?)
3.Actele cu privire la partaj trebuie facute inainte de a depune cererea de divort:?
Va rog daca se poate sa-mi aratati un model(daca exista asa ceva)!
Va multumesc!
Am 32 ani ,sunt casatorita cu sotul meu de 2 ani dar pana sa legalizam relatia,am locuit impreuna timp de aproximativ 10 ani(concubinaj).Acum o luna am decoperit ca sotul meu are o relatie extraconjugala.Am ca dovezi niste fotografii si cateva e-mailuri.I-am comunocat sotului ca vreau sa divortez ,dar acesta se opune cerandu-mi sa plec o perioada ca sa poata sa-si "limpezeasca gandurile".
Intrbarile mele ar fi urmatoarele:
1.Daca ma hotarasc sa plec,in cat timp ar trebuii sa ma intorc astfel incat el sa nu poata avea motiv de divort parasirea domiciliului?
2.Care ar fi avantajele daca depun eu cerere de divort cu motivul infidelitate?
3.In cazul in care nu o sa se rezolve divortul pe cai amiabile,Cum o sa se imparta bunurile in conditiile in care eu nu am fost angajata niciodata?
Mentionez ca in timpul casatoriei s-a construit o casa(inca nu este gata)si sotul meu a deschis o afacere, iar din aceasta eu am 5%!Din timpul concubinajului exista o masina.
Chiar nu stiu ce sa fac,cum sa actionez!astept sfaturile dumneavoastra!!