avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 620 soluții astăzi
Forum Activitate simionescuirina

Activitate simionescuirina

Discuție Taxe Free
S dori sa stiu daca cumpar haine noi din Spania, sant cetatean roman cu resedinta in Spania si le aduc in Romania, imi pot recupera tva-ul in Romania???care sant conditiile???multumesc
Răspuns la discuția Din CCC in somaj
Voi ramane in somaj dupa CIC, insa CCM nu mai este valabil in acest an (1aug cand voi fi in somaj), voi mai primi acel 1 min salariu compensatoriu???
Da, stiam ceva de INML insa notarul a spus ca este de ajuns un document de la un medic psihiatru cu cabinet individual (numai ei pot elibera acest document).
Deci care i varianta corecta???

va multumesc
Răspuns la discuția Din CCC in somaj
sant obligata sa merg la serviciu in perioada de preaviz?cum este platit preavizul?
Răspuns la discuția Din CCC in somaj
am intrat in CCC in data de 26 iunie 2010
O matusa imi lasa apartamentul, facem donatie cu uzufruct, mentionez ca are 90 ani si avem nevoie de certificat medicolegal, este valabil cel de la psihiatru???se contesta acest document in instanta???
va multumesc
Am fost anuntata ca firma nu mai are post liber pentru intoarcerea mea la serviciu, mentionez ca sant in CCC pana la 1 aug 2012, sant obligati sa-mi pastreze postul si pt cat timp???
Mi-au propus somaj, pot sa le cer salarii compensatorii si sa accept si somaj???

va multumesc
Răspuns la discuția donatie
Chiar daca santem casatoriti mie nu-mi revine nimic? Ce inseamna cotitate disponibila s icand incalca rezerva succ?
Discuție donatie
Sotul meu primeste de la parinti un apartament, santem in prag de a face actele si notarul ne-a zis de ce nu facem donatie ca e mai ieftin si ca nu se ataca decat in anumite conditii.
As dori sa stiu care este avantajul donatiei si in ce conditii se ataca, tinand cont ca mai are o sora casatorita in germania si are casa acolo si parintii ii lasa si de aici.