avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 768 soluții astăzi
Forum Activitate harmanescu ciprian

Activitate harmanescu ciprian

Răspuns la discuția despagubiri RCA
sdianaviolina a scris:

nu ati dat prea multe lamuriri, astfel incat considerati toate raspunsurile aproximative.
In primul rand, nu ati spus daca procesul s-a judecat sau doar e la inceput? Daca exista deja o hotarare prin care s-a stabilit o anume suma de bani in sarcina inculpatului, fara citarea F.P.V.S. in proces, ramine doar la latitudinea fondului daca va despagubeste sau nu, raminandu-va, eventual, posibilitatea de a actiona fondul pe o actiune civila . Fondul, dupa ce plateste, recupereaza sau , in sfarsit, incearca, pentru ca legea i-o permite, sa ia inapoi de la inculpat ce v-a dat dvs. Procedura, indiferent de modalitatea pe care o adoptati, e dificila si de lunga durata si in nici un caz nu e suficient ca informatie doar ce obtineti de pe internet.

dar cam cat dureaza un asemenea proces? exista posibilitatea acordarii a unui procent din suma?
credeti ca--si permit tinand cont ca suma creste pe zi ce trece?
va multumesc!
sdianaviolina a scris:

nu ati dat prea multe lamuriri, astfel incat considerati toate raspunsurile aproximative.
In primul rand, nu ati spus daca procesul s-a judecat sau doar e la inceput? Daca exista deja o hotarare prin care s-a stabilit o anume suma de bani in sarcina inculpatului, fara citarea F.P.V.S. in proces, ramine doar la latitudinea fondului daca va despagubeste sau nu, raminandu-va, eventual, posibilitatea de a actiona fondul pe o actiune civila . Fondul, dupa ce plateste, recupereaza sau , in sfarsit, incearca, pentru ca legea i-o permite, sa ia inapoi de la inculpat ce v-a dat dvs. Procedura, indiferent de modalitatea pe care o adoptati, e dificila si de lunga durata si in nici un caz nu e suficient ca informatie doar ce obtineti de pe internet.

am finalizat procesul cu nenorociTul si am avut o suma de recuperat,i-am facut 2 executari silite soldate cu esec pt mine.
am dat in judecata fondul in speranta recuperarii sumei...
este o suma frumusica care creste pe zi ce trece,credeti ca-si vor permite sa lungeasca judecata?
cam cat dureaza un asemenea proces?
va multumesc!
am vorbit cu 1 avocat care mi-au spus ca e posibil ca instanta de judecata sa acorde un procent din despagubire,stiti cum se intampla?
multumesc!
=D>DOAMNE AJUTA!
MULTUMESC SA TRAITI!=D>
buna ziua,
se pune problema acordarii despagubirii in procent fata de ce a hotarat instanta de judecata?
va multumesc,
cu stima!
Discuție speranta
ce se poate face atunci cand administratorul fondului de despagubire a victimelor strazii nu a fost citat in proces?se poate pierde o despagubire?
cu stima
va multumesc!
Discuție despagubire
.
Răspuns la discuția plata asigurari
VA MULT MULTUMESC!=D>=D>
Discuție plata asigurari
de la Fondul de despagubire al victimelor strazii se pot cere si banii dintr-un proces civil itentat tot vinovatului pt care Fondul suporta plata despagubirilor penale?
FAPTA S-A CONSUMAT IN 2001 SI ORDINUL CU ,,CITATUL IN PROCES,, A FOST DAT IN 2005,NU?:sorry:
NU E DE AJUNS O DECIZIE FINALA SI IREVOCABILA DATA CU PARTICIPAREA UNUI PROCUROR DIN MINISTERUL PUBLIC?B-)
DECI CHESTIA CU ACORDAREA A 500.000 EURO DESPAGUBIRE UNEI VICTIME E O CHESTIE FACUTA SA ATRAGA,PT NOI ROMANII NU E POSIBILA..
multumesc!