avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 486 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... speranta
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

speranta

ce se poate face atunci cand administratorul fondului de despagubire a victimelor strazii nu a fost citat in proces?se poate pierde o despagubire?
cu stima
va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 23:33, 6 Decembrie 2010
Nu neaparat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despagubiri rca harmanescu ciprian harmanescu ciprian Cum se acorda despagubirile RCA de la fondul de garantare a victimelor strazii: a)in plus de ceea ce a dat instanta? b)doar aceeasi suma oferita de ... (vezi toată discuția)
Fata moarta in accident auto. Imparatul Imparatul Mama fetei, este parte civila intr-un proces, in care fata i-a fost omorata, prin ucidere din culpa. A fost introdus in cauza, garant Fondul de protectie a ... (vezi toată discuția)
Fondul de protectie a victimelor strazii wi7ardro wi7ardro Buna ziua, am avut un accident de care ma fac vinovat!am avut RCA expirat de 12 ore!!!! m-am inteles cu victimele pentru o suma de bani! ele au retras ... (vezi toată discuția)