avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 494 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Fondul de Protectie a Victimelor Strazii
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Fondul de Protectie a Victimelor Strazii

Buna ziua, am avut un accident de care ma fac vinovat!am avut RCA expirat de 12 ore!!!! m-am inteles cu victimele pentru o suma de bani! ele au retras plangerea, dosarul s-a finalizat! mi-am recuperat permisul pe motivl ca nu este plangeri! insa, ei s-au adresa la Fondul de Protectie a Victimelor Strazii si au luat de acolo despagubiri! in cazul de fata , ce se poate intampla ? eu refuzand sa ii despagubesc a 2 oara ...
Cel mai recent răspuns: wi7ardro , utilizator 16:59, 1 Septembrie 2017
Buna ziua!
Daca nu ati facut un act scris in care sa recunoasca ca a primit suma aferenta despagubirilor, atunci el poate fara probleme sa ceara a doua oara banii de la fondul victimelor strazii. Problema e ca fondul victimelor strazii se va indrepta impotriva dvs. dupa ce il despagubeste pe individ. A fost o greseala ca nu ati facut un act...
Cu stima.

in declaratia pe care au dat-o la politie, ii voi cita " Nu am pretentii de daune morale si materiale rezultate in urma accidentului din data de xx.xx.xxxx "

Politaiul , mi-a spus ca din momentul in care ei declara asa ceva , nu mai au ce as imi faca! au refuzat in momentul ala sa faca un act la notar! fiind sambata ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fondul de garantare Verisss Verisss In iulie 2015 am avut un accident rutier in urma caruia unul din 4 pasageri a ramas paralizata. La momentul acela am despagubit victima cu o suma de bani si a ... (vezi toată discuția)
Accident rutier lorelay_k lorelay_k Am fost implicata intr-un accident rutier in care eu sunt partea pagubita. Persoana vinovata s-a dovedit, de catre politie, ca nu are permis de conducere, are ... (vezi toată discuția)
Accident rutier - victima imi cere despagubiri, dar nu este proprietarul masinii Biliboaca Biliboaca Am avut o coliziune, cand intrand intr-o depasire am lovit o dacia 1300 condusa de un cetatean cu alcoolemie de 0.08.Nu mai conteaza imprejurarile(ceata ... (vezi toată discuția)