Buna ziua, am avut un accident de care ma fac vinovat!am avut RCA expirat de 12 ore!!!! m-am inteles cu victimele pentru o suma de bani! ele au retras plangerea, dosarul s-a finalizat! mi-am recuperat permisul pe motivl ca nu este plangeri! insa, ei s-au adresa la Fondul de Protectie a Victimelor Strazii si au luat de acolo despagubiri! in cazul de fata , ce se poate intampla ? eu refuzand sa ii despagubesc a 2 oara ...
Buna ziua!
Daca nu ati facut un act scris in care sa recunoasca ca a primit suma aferenta despagubirilor, atunci el poate fara probleme sa ceara a doua oara banii de la fondul victimelor strazii. Problema e ca fondul victimelor strazii se va indrepta impotriva dvs. dupa ce il despagubeste pe individ. A fost o greseala ca nu ati facut un act...
Cu stima.
in declaratia pe care au dat-o la politie, ii voi cita " Nu am pretentii de daune morale si materiale rezultate in urma accidentului din data de xx.xx.xxxx "
Politaiul , mi-a spus ca din momentul in care ei declara asa ceva , nu mai au ce as imi faca! au refuzat in momentul ala sa faca un act la notar! fiind sambata ...
Fondul de garantare
Verisss
In iulie 2015 am avut un accident rutier in urma caruia unul din 4 pasageri a ramas paralizata. La momentul acela am despagubit victima cu o suma de bani si a ... (vezi toată discuția)
Accident rutier
lorelay_k
Am fost implicata intr-un accident rutier in care eu sunt partea pagubita. Persoana vinovata s-a dovedit, de catre politie, ca nu are permis de conducere, are ... (vezi toată discuția)