avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 490 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... plata asigurari
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

plata asigurari

de la Fondul de despagubire al victimelor strazii se pot cere si banii dintr-un proces civil itentat tot vinovatului pt care Fondul suporta plata despagubirilor penale?
Cel mai recent răspuns: harmanescu ciprian , utilizator 18:55, 29 Noiembrie 2010
numai daca e in jegatura cu accidentul .In procesul civil trebuie sa figureze ca parat si fondul pentru ca instanta sa-l poata obliga.
VA MULT MULTUMESC!=D>=D>

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fata moarta in accident auto. Imparatul Imparatul Mama fetei, este parte civila intr-un proces, in care fata i-a fost omorata, prin ucidere din culpa. A fost introdus in cauza, garant Fondul de protectie a ... (vezi toată discuția)
Tranzactie elena_hanu elena_hanu Buna ziua! Am si eu o intrebare... daca intr-un dosar sunt mai multe parti...se poate face tranzactie doar cu una dintre ele? Mai exact am avut un accident ... (vezi toată discuția)
Accident auto: vinovatul cu numere de bulgaria nu avea rca luizzacretu luizzacretu am lovit o masina al carei sofer roman cu nr de bugaria nu mia acordat prioritate intorcind intrun loc cu linie continua nu avea rca vina apartinidui doar ... (vezi toată discuția)