avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 686 soluții astăzi
Forum Activitate gabriellablaga

Activitate gabriellablaga

Buna ziua,

V-as ruga sa imi spuneti, daca in cazul in care data valabilitati consiliului de administratie al unei societati comerciale srl este expirata, acel consiliu de administratie mai are puteri? Acelasi lucru pentru administratorul societatii?

Multumesc
Răspuns la discuția O situatie fara iesire!
MULTUMESC PENTRU RASPUNS, SI EU M-AM GANDIT LA ASA CEVA, DAR SPER SA NU-MI FACA CEI DE LA POLITIE PE URMA PROBLEME(PT CA SCRIE CA ESTE PT. NOTAR).:(
UN PASTE FERICIT!
Răspuns la discuția O situatie fara iesire!
Va multumesc frumos pentru raspuns, am sa merg si la sectia de Politie sa-l declar pierdut si sa vad ce-mi vor spune sa fac. Noroc ca are si pasaport fiul meu altfel era fara documente cine stie pt cat timp. Multa sanatata!
Buna ziua!
Ma numesac Gabriela Cristea si am dat de un mare necaz: fiului meu i s-a furat portofelul unde se afla cartea de identitate si am mers sa fac un certificat fiscal necesar pentru politie, iar cei de la Taxe si impozite nu vor sa mi-l elibereze deoarece nu am acte pe casa(am aceea chitanta de mana pe numele parintilor mei decedati) , am un certificat de mostenitor cu bunuri fara valoare economica. Va multumesc anticipat
UN PASTE FERICIT!
Răspuns la discuția probleme cu notarul!!!
Buna ziua!
Drept sa spun sunt nestiutoare, am crezut ca asa este normal sa am acest certificat, credeam ca-mi va servi pentru cand voi incepe sa-mi fac actele la casa, desigur cand voi avea bani pentru a incepe aceasta procedura, care am inteles de la alte persoane aflate in situatia mea si care au inceput perfectarea actelor, ca este tare costisitoare , de ordinul sutelor de milioane.
Va multumesc pentru interesul acordat!
Numai bine!
Buna dimineata!
Da, desigur, eu sunt singurul mostenitor al parintilor mei, si mai ales faptul ca eu locuiesc in casa pentru care cer calitatea de mostenitor. Atata tot, ca sunt diferentele acestea de numere, dar in Certificatul fiscal scrie clar ca amandoi parintii platesc impozit la 17C. Este o nebuloasa pe care trebuie s-o clarific odata cu perfectarea actelor, dar mai intai cred ca ar trebui sa fac actul succesoral si apoi sa merg in instanta sa obtin acel contract de vanzare cumparare s.a.m.d. Oricum imi trebuie multi bani pentru a face acest lucru si nu-i am deocamdata. Va multumesc si va urez o zi buna!
Nu ma costa mult deoarece nu am act de vanzare cumparare pt casa si teren, am doar chitanta de mana. La notariat imi fac succesiune fara bunuri valorice, sau cam asa ceva. Numai bine!
Multumesc pentru raspuns, ei mi-au spus sa merg la Primarie si sa cer modificarea certif de deces al tatalui meu in 17G si poate asa se va accepta de catre Barou sau cam asa ceva mi-au spus. Sper in bine, daca de acum incep cu problemele ce ma voi face cand voi incepe sa-mi fac documente pe casa)acum am doar chitanta de mana si o amenda in baza careia s-a luat ROL. Numai bine!
Buna ziua!
Spuneti-mi va rog cum pot rezolva o asemenea problema:
am fost la notar sa-mi fac succesiunea dupa parintii mei(tatal meu decedat in 1998, iar mama in august 2008). In certificatul de deces al tatalui este scrisa aceeasi strada iar numarul 17, la mama este 17 G(unde de fapt si locuim), iar in Certificatul fiscal este 17C, de altfel si in cartea mea de identitate la fel 17 C(deoarece dupa divort am revenit la casa parinteasca si in baza certif. fiscal mi-a facut actul de identitate). Acum cei de la Biroul notarial nu-mi accepta dosarul pt aceasta neconcordanta de adrese. Va multumesc anticipat!
Am divortat de 1 an si as dori sa fac partaj, as dori sa stiu ce sanse am sa castig locuinta, care este facuta impreuna cu fostul sot. Am un copil de 25 ani, iar fostul este alcoolic, dar nu as vrea sa-l expulzez din casa, dar as vrea sa castig eu casa sa nu mai existe mereu amenintarea din parte sa ca-mi vinde casa. Multumesc pt intelegere. Rodica