avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Referitor partaj
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Referitor partaj

Am divortat de 1 an si as dori sa fac partaj, as dori sa stiu ce sanse am sa castig locuinta, care este facuta impreuna cu fostul sot. Am un copil de 25 ani, iar fostul este alcoolic, dar nu as vrea sa-l expulzez din casa, dar as vrea sa castig eu casa sa nu mai existe mereu amenintarea din parte sa ca-mi vinde casa. Multumesc pt intelegere. Rodica
Din pacate aveti sanse sa castigati locuinta doar daca aveti posibilitatea sa ii dati partea ce i se cuvine in bani. In caz contrar singura solutie este vanzarea si impartirea pretului obtinut. Ar mai fi o solutie dar nu cred ca este viabila in situatia dvs. Sa-l determinati pe sot sa cedeze partea sa copilului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj apartament cumparat in rate ceciliar ceciliar Buna seara, Am si eu o nelamurire cu privire la partajul dintre mine si fostul meu sot cu privire la apartamentul pe care l-am achizitionat in rate dupa ... (vezi toată discuția)
Ce se intampla in urma unui partaj voluntar? camelus79@yahoo.com camelus79@yahoo.com am divortat acum 3ani am facut partaj voluntar la notar care prevede :daca an doi ani de zile ai dau o solda de 10mii euro fostului meu sot ami revine locuinta ... (vezi toată discuția)
Nu pot vinde casa...ce sa fac? vio10bv@gmail.com vio10bv@gmail.com Buna ziua, Sunt divortata de aproape 4 ani, timp in care am locuit cu actualul prieten (concubin) in locuinta lui.Locuinta pe care o imparteam cu fostul ... (vezi toată discuția)