Buna ziua,sunte-ti amabil sa ma ajutati cu un raspuns?Daca optez pt crestere copil 2 ani,primesc doar 200 ron alocatia copilului,sau si alti bani.Mentionez ca venitul meu net pe ultimile 12 luni este de 7083,cum se calculeaza ,si cati bani primesc eu.Va multumesc.
Mentionez ca nu am cu cine discuta,omul este defect nu ai cu cine te intelege.In cazul acesta eu ce fac,el este bine mersi iar eu am peretii la bucatarie siroaie de apa ,nu pot gati,mobila mi se poate stica de la aburi.
Buna ziua,am cumparat o casa pe rozor asa se construia pe atunci,iar delimitarea rozorului este facuta exact de spatele casei mele,eu neavind acces in spatele casei deoarece este in curtea vecinului.Vecinul imi arunca zapada pe casa,mi-a indoit burlanul de la hota [am facut gaura pt burlan cu acordul lui acum 8 ani.Mentionez ca burlanul de la hota pina in casa lui are o distanta de cel puti 1,5 m.Am chemat pe cei de la politie ,au facut fotografii la burlan ,si nimic{au trecut 3 saptm}Are voie sa faca asa ceva ,ma pute-ti ajuta cu un raspuns?Legea il poate pedepsi sau eu stau asa mult si bine cu burlanele stricate?Multumesc.
:(
Buna ziua din nou,am mai descoperit ceva in memoriu tehnic si cartea funciara a mea apar cei 124 mp detinuti fara acte scrie exact asa:sp teren 582,din care 124 mp detinut fara acte.In cele din urma ,pot intra in posesia terenului intr-un fel prin uzucapiune daca cer sa platesc impozit pe el?Banuiesc ca nici d-na de la care am cumparat nu-mi poate lua terenul pt ca apare la mine ca teren detinut fara acte si nu a platit impozit pe el.Multumesc.
Buna ziua ,revin cu noi informatii:detin cu acte suprafata de teren 458 mp.D-na de la care am cumparat acest teren are tillul de proprietate pe 932 mp,iar 458 mp sunt ai mei prin vinzare-cumparare ,dinsa raminind cu 474 mp.Problema care este :in planul de amplasament si delimitare a intregului corp de proprietate sunt trecuti sp teren 1247mp ,scazind sp mea de teren si sp ei de teren ramin exact 315 mp {teren detinut fara acte} undeva in spatele curtii unde a fost un drum,mai exact cei 315 mp.Mentionez ca pina acum cei 315 mp i-am folosit impreuna prin delimitarea unui gard[eu avind 126 mp iar dinsa restul}Poate sa-mi ia restul de teren 126 mp,eu neavind nici un document ,iar la dinsa REPET in titlul de proprietate nu apar acesti 315 mp,dar apar in planul de amplasament si delimitare a intregului corp de proprieatate al dinsei sp teren detinut fara cate 315.Acum sper ca am fost mai explicita.Multumesc.
Buna ziua,am cumparat in anul 2004 un teren de 458 mp format din 230 mp teren curti constructii si 228 mp teren arabil.Mentionez ca fosta vinzatoare avea titlul de prorietate intravilan de 932 mp aceasta fiind constituita de ceea ce mi-a vindut mie si restul de proprietate ce ia ramas[ sunt doua corpuri de casa pe acelasi teren,eu cumparind 458 mp iar ea raminind cu restul].Titlul ei de proprietate fiind din 9.09.1994.Problema mare care e?In spatele curtii cindva a fost drum ,ei au picat de comun acord si fiecare si l-a insusit,iar acum el ma ameninta ca imi ia terenul deoarece ei au stat de 50 ani iar noi de 8 ani.E posibil sa se intimple acest lucru ,mentionez ca acest teren nu figureaza pe titlul de proprietate dar pe cartea funciara apare teren detinut fara acte 315 mp,exact cit este la mine si la ea.Va rog foarte mult sa-mi dati si mie un raspuns .
Buna ziua,ma confrunt cu o problema:am lucrat la o societate privata timp de 2 ani,iar intre timp mi-am gasit un nou loc de munca mai bine platit,mi-am dat demisia ,domnii patroni au fost de acord sa nu mai stau in preaviz,dar m-au scos lipsa la inventar.Mentionez ca nu toti banii care rezultau din incasari ieseau prin casa de marcat,adica pe bonul fiscal erau mai putini batuti,am dovada cu un caiet care erau trecuti banii scrisi de mine si colega {am copiat la xerox} stiam ca asa prosedase cu toate angajatele care isi dadeau demisia.Eu nu am sustras nici o suma de bani,iar avizele au fost semnate atat de mine cat si colega mea,da inventarul a fost semnat numai de mine si a fost uitat sa semneze si colega.Ce pot face in asemenea caz? Va multumesc mult .