avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 546 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general indemnizatie crestere copil pana la 2 ani
Discuție deschisă în Contabilitate în general

indemnizatie crestere copil pana la 2 ani

Buna ziua,sunte-ti amabil sa ma ajutati cu un raspuns?Daca optez pt crestere copil 2 ani,primesc doar 200 ron alocatia copilului,sau si alti bani.Mentionez ca venitul meu net pe ultimile 12 luni este de 7083,cum se calculeaza ,si cati bani primesc eu.Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:10, 2 Aprilie 2012
Daca veti opta pentru un CCC cu o durata de 2 ani , atunci indemnizatia pentru CCC va fi de 1200 lei , potrivit art.2 alin.3 din OUG nr.111/2010.

Art.2 (3) : Indemnizaţia lunară prevăzută la alin. (1) lit. b) se stabileşte în cuantum de 75% din media veniturilor nete realizate în ultimele 12 luni şi nu poate fi mai mică de 1,2 ISR şi
nici mai mare de 2,4 ISR.

unde ISR = indicatorul social de referinta, care in prezent are o valoare de 500 lei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil teodorabalan teodorabalan Buna ziua.Sunt angajata la o societate comerciala cu 2 ore pe zi si cu un salariu modic de 120lei si urmeaza sa nasc.As vrea sa stiu care este cuantumul ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil muadib muadib buna ziua. in contextul in care doresc sa am un copil, as vrea sa ma edific asupra urmatoarelor lucruri: - continuitatea in munca inseamna a plati ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil marilenaiuliana marilenaiuliana cum se calculeaza indemnizatia crestere copil, se ia in calcul venitul brut sau venitul net, cat se da 75% sau 85%? (vezi toată discuția)