avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 661 soluții astăzi
Forum Activitate gabyz

Activitate gabyz

Răspuns la discuția somatie de plata
Intr-o firma de recuperare creante exista un termen al creantei care este impus de banca pt a se achita suma restanta, daca in perioada de colectare a sumei la o firma de recuperari nu se fac plati, sansele cresc ca dosarul sa ajunga la departamentul jurudic.

NU UITA, orice datorie nu se sterge niciodata, se mosteneste.
Buna ziua

In legauta cu dosoarul cesionat de o firma de recuperari, de la banca sunt slabe sanse sa mai primiti informatii, dosarul nu le mai apartine, o firma de recuperari creante are drept legal sa isi puna penalitati si comisioane, dar va poate informa cu ce suma a fost preluat dosarul de la banca.
In privinta aranjamentului de plata exista un mare avantaj pt dumneavostra din partea firmei de recuperari. Va ofera dreptul sa achitati in rate suma totala a creditului ramas, penalitatile se stopeaza pe perioada aranjamentului semnat intre debitor si firma de recuperari, daca aranajamentul nu se respecta, se acumuleaza toate penalitatile pe perioada cat au fost stopate, in caz ca se respecta aranjamentul si valoarea creditului ajunge la 0, penalitatile nu se mai callculeaza.

Stima
Răspuns la discuția intarziere rata
Depinde unde este facut creditul. Fiecare banca are politica ei. Un cont se declara scadent anticipat cand nr zilelor de intarziere depaseste 120 (alte banci declara contul si la 180 de zile)