avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi
Forum Activitate ancabhome

Activitate ancabhome

Buna ziua.
Sotia supravietuitoare nu are inca varsta de pensionare. A primit pensie de urmas timp de 6 luni. Intrebarea este: la implinirea varstei legale de pensionare reincepe plata pensiei de urmas automat sau trebuiesc depuse din nou actele pentru aceasta?
Multumesc!
Multumesc
exista cumva o perioada obligatorie de asteptare pana la desfacerea CIM disciplinar?
Multumesc
Buna ziua,

Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea problema:
- angajata care din 2008 este in concedii succesive de crestere copil; ultima data am auzit de ea in 2012 cand a venit cu cererea de CCC pentru ultimul nascut;
- copilul a implinit 2 ani pe 04.06.2014, angajata nu a venit sa depuna cerere de revenire,nu a incercat nici un fel de contact.
Care sunt pasii de urmat in acest caz de catre angajator?
Multumesc anticipat!
Nu exista o hotarare, inca........intreb ce s-ar intampla daca ar exista.

Am inteles acum scopul forumului, multumesc de raspuns. Putem intra in detalii? Altfel decat aici?
intrebarea era daca anularea cesiunii prin hotarare judecatoreasca duce automat si la anularea majorarii capitalului social

sper ca m-am facut bine inteleasa....

Am gresit cu ceva sau m-am exprimat necorespunzator?.....de nu mai zice nimeni nimic pe acest subiect?
nu, actul aditional contine o cesiune de actiuni si apoi s-a facut majorarea prin alt act aditional,
multumesc
dar daca exista o hotarare judecatoreasca care anuleaza un act aditional la actul constitutiv facut inainte de majorare, se poate anula majorarea?
Buna ziua,

Se poate anula majorarea de capital social la un SRL? In ce conditii?

Multumesc,
Anca